Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Zalba na odluku admina Gerrito Malchiny I GP 1.1 (PP-Main)

Status
Not open for further replies.
Your ID
20264
Players nickname
Cone Walker
Administrators nickname
Gerrito Malchiny
Date
Nov 27, 2023
Time
20:58
Proofs
https://imgur.com/a/t7WRcfM

ConeMaster

Player
Player
Dobar dan / Dobro vece Postovana administacijo.
radim appeal za odluku admina Gerrito Malchiny, ja se izvinjavam sto se nisam javio da sam kupio novi kompjuter i novi nalog Social club za zenu da bi i ona mogla da igra samnom.
Napravio sam 2 naloga na grandu za mene i nju na jedan social club account ID: 20264 moj i ID: 20363 Njen.
pre 3 meseca sam ponovo poceo aktivno da igram i njoj sam kupio novi racunar da igramo u isto vreme dana: 11.09.2023.
tada je pocela na tom racunaru da igra ali na drugi social club account, mi nismo znali da trebamo javiti Adminu Mujo Simba da smo promenili account i racunare.
Molimo vas da nam oprostite na gresci, nece se vise ponoviti.
Inace dok igramo ne krsimo nikakva pravila grada, kao da ne sedimo u istoj sobi. postujemo Administraciju i vase odluke oprostite na gresci. . . MOLIMO UNBAN.

ConeMaster

Player
Player
Da dodam samo jos 2 osobe koje su u krvnom srodstvu samnom i sa zenom niko nije znao da cemo biti banovani.
moja zena u igrici je banovana trajno jer sam joj jednom usao na acount da da pokupim vocke.
nismo znali da ne sme da se ulazi na tudje accounte . stvarno se izvinjavamo za ove greske. volimo da igramo ovaj server svi zajedno i da se druzimo i u Los santosu. stavicu ID od svih nas 4 da proverite i da znate da smo u sklopu familijarno.
ID:20264 Cone Walker - moj acc
ID:20363 Grim Moto - zenin
ID:48964 Reichl Reich - zenina sestra
ID:48842 Boza Han - njen muz
ja i zena igramo na dva razlicita kompa na dva razlicita social club accounta moj je ConeMaster64 njen je RemaBree98
a njih dvoje igraju na jednom PC na isti social club IP adrese su drugacije jer ne zivimo na istoj adresi
nece se ponoviti ovo vise. necemo ulaziti na tudje accountove.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom