Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Kane Lunchester

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Teodor
2. Vaše godine: 17 godina
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: tipa 8 ili 9 sati.
5. Vaš Discord: cici125
6. Vaše ingame ime: Bazzy Darkin
7. Vaš ID: 2520

Dodatne informacije

1. Lider za: The Marabunta Grande.
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
Prvi razlog: Zelim biti lider ove organizacije zato sto sam u njoj proveo mnogo vremena i generalno mi se svidja projekat i cak sam pored toga bio High Komanda u ovoj organizaciji i mislim da imam dosta i previse iskustva za taj cin lider-a.

Drugi razlog: Prosto sam u bandi dugo vremena, poznajem jako bandina pravila i generalno pravila servera. I mnogo sam aktivan i zato bih to moje aktivno vreme da provedem kao jedan dobar i aktivan lider.

Treci razlog: Volim da budem gazda a i u isto to vreme, ne volim da sam strog, i volim da se odnosim prema svima lepo i da je svima lepo u mojoj organizaciji.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Saveti: poboljsanje aktivnosti, lepsi odnosi prema svojim clanovima iz organizacije, ucenje clanova pucati i ponasati se kao jedan gangster, poboljsanje robbanje i takvih stvari, mnogo cesce pljacke prodavnice, talacke itd.... radio bih da nema svadjanja u organizaciji izmedju clanova, iskusni HC.

RANKOVI.

1. Suspend.
2. Newbie
3. Royal
4. Baby Gangster
7. Turfer Team
8. Turfer Team Leader
9. Graffiti Team
10. Graffiti Team Leader
11. Rey
12. Co Leader
13. Leader