Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
32489
Players nickname
Bornitos Karlitos
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 27, 2023
Time
21:21
Proofs
https://imgur.com/a/knZqCtl

Bornitos Karlitos

Player
Player
Poštovana administracijo, danas sam dobio ban za Generalno pravilo 1.1 ( Account Sharing ). Ja priznajem da sam prekršio to pravilo prije godinu dana neznajući tada da je to zabranjeno. Taj dan sam otišao kod prijatelja jer je moj laptop bio na servisu a kuća mi je bila pred istek poreza. Tada sam bio novi igrač i nisam znao da ovo pravilo postoji. Ja se stvarno i iskreno ispričavam zbog svoje greške i obećavam vam da se ovo više neće ponoviti. Kao što sam i rekao, tada sam bio novi igrač i nisam htio izgubiti kuću. Pored toga sam igrač koji nije često kažnjavan već se pridržavam svih pravila što je više moguće kao što možete provjeriti u logovima. Želio bih da se vratim na ovaj projekt i na svoj main account i spreman sam da prihvatim sve uslove kako bih dobio unban. Zaista mi je žao zbog svoje greške jer sam stekao dosta prijatelja sa kojima se družim i provodim svoje slobodno vrijeme, obećajem da ako mi date još jednu priliku da se ovo više neće ponoviti. Nadam se pozivitnom ishodu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom