Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
28518
Players nickname
Bonnie Sanchez
Administrators nickname
Relja Shayk
Date
Nov 28, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/537724/

Bonnie Sanchez

Player
Player
Postovana administracijo,

Dobila sam ban na osnovu zalbe na pripadnike porodice Zampa zato sto sam od ID 31 datuma 09.05.2023. kupila biznis auto radionica po drzavnoj ceni. Biznis je zatim datuma 14.05.2023. vracen ID 29769 po istoj toj ceni.

Kao sto mozete videti na osnovu moje istorije kaznjavanja, nisam igrac koji krsi pravila ili pravi probleme. U ovom slucaju sam samo pricuvala familiji biznis na svega 5 dana, uz uverenje da je dozvoljeno prodavati po drzavnoj ceni. Kao neko ko se na serveru nije nikada bavio biznisom, oslonila sam se na informacije koje su imali ljudi koji su u tome iskusniji od mene.

Ovim putem vas molim za unban, jer moja razmena nije bila sa bilo kakvom namerom krsenja pravila ili varanja sistema vec sam samo pricuvala porodici biznis na 5 dana. Od biznisa nisam imala nikakav licni profit, vec sam svu zaradu takodje vratila familiji sto mozete i proveriti.

Hvala unapred.

Bonnie Sanchez

Player
Player
Pozdrav,

Uz duzno postovanje za vasu odluku, ne smatram da zasluzujem money wipe. Biznis ne posedujem i sve sto imam i sto sam stekla za godinu ipo dana igranja je novac u banci.

Biznis sam u ovom slucaju imala kod sebe na samo 5 dana (na samoj granici datuma za koje prastate krsenje ovog pravila), ne znajuci za pravilo koje sam prekrsila i nisam nikakav profit napravila od njega. Ni u jednom trenutku mi nije u cilju bilo zaobilazenje bilo kakvog sistema, krsenje pravila niti bilo kakva vrsta profita i mislim da nisam zasluzila da zbog ovoga izgubim sve.

Nadam se da cete imati u vidu ovo prilikom donosenja odluke.

Hvala unapred

Status
Not open for further replies.
Top Bottom