Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Reviewed Žalba na odluku administratora | Mujo Simba

Status
Not open for further replies.
Your ID
49835
Players nickname
Crazy Kasa
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 28, 2023
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/535992/ https://gta5grand.com/forum/threads/535904/ https://gta5grand.com/forum/threads/536463/

Dinamo

Player
Player
Joined
Nov 2, 2023
Messages
11
Postovanje.

Prije svega zelim da naglasim da ovo nije zalba na odluku administratora nego upit za Mujo Simba.

Nisam znao sta drugo da napisem u naslovu da bi bilo sve po formatu.

2. novembra prijavio sam clanove porodice Zampa Company na ovoj zalbi: https://gta5grand.com/forum/threads/522063/#post-1896188

Tada ste uveliko krenuli da banujete za G.P 1.7 sve osobe koje su prenosile biznis po drzavnoj ceni odnosno ispod market price.

Svi oni su tada uplatili sav svoj novac na fam. balans kako bi uradili ban evading - znali su da su prekrsili navedeno G.P 1.7 i da ih ocekuje ban kao i sve druge igrace.

Neki od ID-eva koji su uplatili novac na fam balans znajuci da ce dobiti ban:
Daniel Zampa | ID: 31
Cungi Zampa | ID: 237
Miki West | ID: 2150
John Loco | ID: 5355
Peki Brutal | ID: 19981
Scrappy Loco | ID: 21344
Alex Morningstar | ID: 29769
Mona Loco | ID: 32445
Cvele Daddy | ID: 20099
Johnny Klebitz | ID: 31891
Mona Loco | ID: 32445

Nakon 22 dana zalba je pregledana i navedeni ID-evi su kaznjeni. Neki nisu kaznjeni odma pa sam postavio naknadno druge zalbe ali su na kraju krajeva kaznjeni.

Za pocetak, svi su postavili unban appeal sa copy/paste tekstovima gdje su kopirali tekstove jedni od drugih.

Neki od tih unban appeala sa copy/paste tekstovima:

Pored toga oni su na pocetku kada je zalba napravljena na njih uplatili sav svoj novac na fam. balans, a nakon sto su dobili banove trazili su money wipe jer su znali da je to jedini nacin na koji mogu dobiti unban, a novac su sacuvali na fam. balansu.

Uredu, dobili su unban ali im nije obrisano nista naspram pravila kojeg su prekrsili i stete koju su nanijeli + sav svoj novac su sacuvali i dali nam do znanja da su "zaobisli sistem" i prosli bez ikakvih ozbiljnih posledica za krsenje ovako ozbiljnog pravila.

Opet ponavljam ovo nije zalba na admina nego bi bilo fer da ih kaznite kako treba jer ako se novac moze sacuvati preko fam balansa od posljedica bana treba svi da ga drzimo na fam balansu ili?

Da ne spominjem cinjenicu da na sve moguce nacine gledaju da "zaobidju" sistem, pravila, koja je Grand RP zajednica odredila i koja se moraju postovati.

Svako dobro.
 

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Joined
May 8, 2021
Messages
9,132
Pozdrav, "ban evading" ima totalno drugo znacenje naspram ovoga sto ste vi napisali. Znamo da je ta porodica i ti clanovi prebacili tu sumu novca kako bi "izbjegli ban" ali mi kao server dobijamo taxu na prebacuju novca tako da to ne racunamo kao nista lose. Dok na drugu ruku ako se desi prebacaj biznisa dok igrac zna da ce biti banovan onda banujemo oba igraca i brisemo biznis. Nadam se da sam jasno odgovorio na vas upit
 
Status
Not open for further replies.
Top Bottom