1. Vaše ime IRL: Leo
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-7h
5. Vaš Discord: zhicaa
6. Vaše ingame ime: Leo Angell
7. Vaš ID: 11510
Dodatne informacije
1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? Navedite tri razloga uz objašnjenje
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-7h
5. Vaš Discord: zhicaa
6. Vaše ingame ime: Leo Angell
7. Vaš ID: 11510
Dodatne informacije
1. Lider za..... Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? Navedite tri razloga uz objašnjenje
- Od pocetka svog RP-a sam u state organizacijama.Prosao sam sve organizacije i sve moguce cinove.Vodio sam state organizacije a sada zelim da se oprobam u crime strani.Mislim da sam sposoban voditi kriminalnu organizaciju a opredlio bih se za Marabuntu iz vise razloga(lep hq,boja,pozicija na mapi..)
- Moja organizacija bi imala dosta clanova,i bila bi orijentisana ka RP-u.Imam spremne ljude koji imaju iskustva u RP-u na crime strani koji su spremni da udju i pomognu poboljsanju moje organizacije i njenog RP-a.
- Smatram da su bande vec duze vreme u problemu sa ljudstvom i organizacijom generalno u interakciji sa drzavnim organizacijama i mislim da mogu bolje da ih organizujem i uspesno vodim.
- Primetio sam da se u bandama dosta ne razlikuje IC i OC chat,potrudio bih se da se to ne desava kod mene
- Smatram da je banda iako kriminalna opet je ORGANIZACIJA i smatram da treba da bude organizovana
- Svaki cin bi imao svoje zaduzenje i obaveze
- Trudio bih se da imam i zajdenicke akcije sa nekom bandom u cilju "pobede" u npr talackoj situaciji
- Talacke su konstantno na istim mestima i svode se na isto.Bez nekog RP-a se to zavrsava i razilazi.To bih dosta promenio sa strane ban
- Potrudio bih se da povecam aktivnost na tajnim radnjama itd..