.
Last edited:
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Imamo POV kako je brojano svih 5 sekundi, ako bude zatrazeno dobice.Molim da administracija pregleda ovo detaljno kakvo je ovo pucanje od strane sahpa u zelenoj zoni na mene ni krivnog ni duzno i brojanje 3 sekundi da ja napustim vozilo .
Ne kacim vas za 6.15 nego za FAIL i to težakImamo POV kako je brojano svih 5 sekundi, ako bude zatrazeno dobice.
Sta vam je id 35023 ucinio da vi pucate na mene i na kolegu?Imamo POV kako je brojano svih 5 sekundi, ako bude zatrazeno dobice.
Necu da diskutujem na forumu i da pravim bezveze OFF TOPIC, kao prvo napisao si Mass Rule Brake ( sto spada vise pravila ) sada kazes samo za FAIL, u ovome sto si ti poslao uradio si FailRP jer si vezao lika iz GOV-a sa imunitetom, FearRP jer nisi hteo da napustis vozilo, VDM jer si nas pogazio, mi smo imali dovoljan razlog za privodjenje: Korupcija jer hapsis sluzbenika sa imunitetom, ne zelis da das legitimaciju, nepotcinjenost jer pokusavas da pobegnes i napad na sluzbena lica jer nas gazis trojicu. za ID 35023 kao sto se vidi na snimku nije dobio ni metka niti povredu od strane SAHPa krece da nas puca + saucesnik. Pozdrav.Ne kacim vas za 6.15 nego za FAIL i to težak
Ko i dalje snima na CTRL+B 21vi vek smoLice bez obiljezja ikakvih, bez pancira vlade, bez da mi je pokazao legitimaciju me smarao
Naravno ne znqm ko je, stavio sam mu lisice, vodim ga do auta, medjutim igrac iz organizacije SAHP mu popusta moje lisice
Nakon toga nastaje svadja
Sjeo sam u auto i htio da odem da ne bi doslo do problema
Medjutim lica su pocela da me pucaju bez ikakvog razloga, iako (nisam na njih ni podigao oruzje) ubili su mene i kolegu, jasno se vidi da su 3 clana SAHP organizacije napravila težak FAIL RP, cak su mi i postavili spike, isto sam kao i oni drzavno lice, nisam imao ni tejzer u ruci niti bilo sta, jasno se zna, kada osoba nema oruzja potrebno je tejzati a kada oruzje koristi upotrjebiti onda tek oruzje.
Ne znam zasto su se uopste umjesali SAHP sluzbenici, od kud ja da znam ko je lice u odijelu, jer nema ni pancira a ni legitimaciju mi nije dao, naravno lice koje nema obiljezje potrebno je prvi da pokaze legitimaciju kako bi se uvjerio da je sluzbenik
Uhapsili su me i drzali više od 25 minuta, zahtjevao sam branioca nisu mi pruzili advokata...
Na kraju me je sudio covjek koji me tuzi sto je naravno isto tako težak FAIL, u zakoniku jasno piše da osoba koja ima direktnu tuzbu protiv optuzenog treba da se izuzme iz tog predmeta i bude tu samo kao svjedok
Ukokiko Vam bude trebalo jos dokaza postavit cu
U jednom trenutku u celiji me pretrazuje sluzbenik i s prendje strane i sa strane sve odjednom
Snimao sam na precicu ctrl+b pa sam sve snimke sacuvao
Pa brate snimam insant replay, i pritiskao sam ctrl+b da sacuva snimke i automatski issjece klipAko vec kazis zasto cropujes snimak a ne postavis ceo ne razumem ako si siguran da su pogresili zasto ne postavis ceo pov ???