Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
46894
Players nickname
a
Suspect ID
35023
Date of violation
Nov 30, 2023
Time of violation
50 50
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/117/post-thread

Pav1e

Player
Player
trcoa sam od sajma automobila na do bankomata ubio me bez da broji uhapsio me i otiso negde posle toga me digo neki covek i vratio se da me hapsi ti ljudi sto su me digli su ga pitali zasto me hapsi on je lik cutao svo vreme napisao mi je kaznu od 325000 a kod sebe sam imao legalan rev 15 metaka legalan ar 150 metaka kratku legalnu 15 metaka flare gun 9 metaka i cekic ovo se desilo dok je moj brat igrao sve sto mi je rekao sam rekao ovde neka okaci pov 35023 da bi video sta se tacno desilo dao mi je 5 star wanted i ne znam tacno koliko minuta

Pav1e

Player
Player
trcoa sam od sajma automobila na do bankomata ubio me bez da broji uhapsio me i otiso negde posle toga me digo neki covek i vratio se da me hapsi ti ljudi sto su me digli su ga pitali zasto me hapsi on je lik cutao svo vreme napisao mi je kaznu od 325000 a kod sebe sam imao legalan rev 15 metaka legalan ar 150 metaka kratku legalnu 15 metaka flare gun 9 metaka i cekic ovo se desilo dok je moj brat igrao sve sto mi je rekao sam rekao ovde neka okaci pov 35023 da bi video sta se tacno desilo dao mi je 5 star wanted i ne znam tacno koliko minuta
nije me ni pretrazio niti za pasos pitao samo izasao iz auta i krenuo da puca nabio mi je dosije koji cu morati da platim mnogo i dodatnih 325k kao kazne

Mixa Dior

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molim vas prilozite video dokaze i ispravite naslov
  • Imate rok 12 sati

Pav1e

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Molim vas prilozite video dokaze i ispravite naslov
  • Imate rok 12 sati
Nemam pov zato trazim pov igraca 35023 da bi video sta se desilo a sada cu da sredim naslov

Mixa Dior

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.
  • Zalba povucena

Status
Not open for further replies.
Top Bottom