By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!pa kad si citer i tu se bahatis a ne znas nos obrisati,bez cita jedino sto mozes malom Luki muda polizatiNe znam jel imate vi nesto pametnije da radite osim sto mene kacite. Aj sto sam banovan zbog ovoga vec al da me opet prijavis za isto hahahhahah
vi ste samo ljubomorni kad je neko dobar...neko dobar u igrici neko dobar samo po forumu.... uzivajtepa kad si citer i tu se bahatis a ne znas nos obrisati,bez cita jedino sto mozes malom Luki muda polizati
rece debela pedercina koja je koristila hitbox a za malog Luku nisam ni siguran da ima muda koja da mu polize sa njegovih punih 13 godinapa kad si citer i tu se bahatis a ne znas nos obrisati,bez cita jedino sto mozes malom Luki muda polizati
a ti kidaro mrtva nadji zivot, banovan si sa servera a jos se bavis njime i ljudima sa njega, idi zivi zivot kad vise grand ne mozes
polako oko moje lijepo doci ce i tvoj kraj uskorovi ste samo ljubomorni kad je neko dobar...neko dobar u igrici neko dobar samo po forumu.... uzivajte
Hahahhahaaahahahahhahaha svi normalni su videli tvoje pravo lice tako da tvoji nepismeni,glupi komenteri me ne doticupa kad si citer i tu se bahatis a ne znas nos obrisati,bez cita jedino sto mozes malom Luki muda polizati
to kazes vec 5 meseca...al nekako ne idepolako oko moje lijepo doci ce i tvoj kraj uskoro
Lice ti si ispao najveca picka jer si dosao i odjebo fem de su ti svi sve dali i ti i mali luka mozete samo meni muda da lizetepa kad si citer i tu se bahatis a ne znas nos obrisati,bez cita jedino sto mozes malom Luki muda polizati
Ti si paceik imas 20 i nesto gdina i svadjas se sa nama decom o cemu pricamo idi bavi se sa svojim zivotom i u rl se kurci nekome ima da te nalupa ko picku samo znas iza ekrana da vredjas u rl nebi stivenu smeo da pisnes.polako oko moje lijepo doci ce i tvoj kraj uskoro
milojko objasnio neke stvariTi si paceik imas 20 i nesto gdina i svadjas se sa nama decom o cemu pricamo idi bavi se sa svojim zivotom i u rl se kurci nekome ima da te nalupa ko picku samo znas iza ekrana da vredjas u rl nebi stivenu smeo da pisnes.
Milojko jel sisas i kurac kao i sisu pitam za prijateljaTi si paceik imas 20 i nesto gdina i svadjas se sa nama decom o cemu pricamo idi bavi se sa svojim zivotom i u rl se kurci nekome ima da te nalupa ko picku samo znas iza ekrana da vredjas u rl nebi stivenu smeo da pisnes.
a sta je buki onda za 30 i kusur godina?Ti si paceik imas 20 i nesto gdina i svadjas se sa nama decom o cemu pricamo idi bavi se sa svojim zivotom i u rl se kurci nekome ima da te nalupa ko picku samo znas iza ekrana da vredjas u rl nebi stivenu smeo da pisnes.
jbga mora netko biti i prvi u batlle pasu. ponos nasa sta je buki onda za 30 i kusur godina?