Informacije
1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 16:30 do 21:00 (radni dan) 13:00 do 23:00 (vikend i praznici)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): radni dan: 3 sata vikend i praznici: 6 sati
6. Vaš Discord: djerkazvjerka_
7. Vaše ingame ime: Vuk Auditore
8. Vaš ID: 48887
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zato sto hocu da pomazem u administraciji servera da bude red na serveru.
2. Koje su vaše prednosti? znam pravila, spreman sam da pomognem ljudima, brzo naucim stvari.
3. Koje su vaše najveće slabosti? nekad znam da zaboravim nesto.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Naravno da hocu.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Trenutno nemam Biznis ali ako bi imo bi bio spreman.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne.
Hvala na citanju.
Vuk
1. Vaše ime IRL: Vuk
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: UTC +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 16:30 do 21:00 (radni dan) 13:00 do 23:00 (vikend i praznici)
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): radni dan: 3 sata vikend i praznici: 6 sati
6. Vaš Discord: djerkazvjerka_
7. Vaše ingame ime: Vuk Auditore
8. Vaš ID: 48887
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Zato sto hocu da pomazem u administraciji servera da bude red na serveru.
2. Koje su vaše prednosti? znam pravila, spreman sam da pomognem ljudima, brzo naucim stvari.
3. Koje su vaše najveće slabosti? nekad znam da zaboravim nesto.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Naravno da hocu.
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Trenutno nemam Biznis ali ako bi imo bi bio spreman.
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne.
Hvala na citanju.
Vuk