Informacije
1. Vaše ime IRL: Maro
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 15 ili 16 do 22 ili 23
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-7h mogu biti
6. Vaš Discord: marexsy
7. Vaše ingame ime: Mayor Gvazda
8. Vaš ID: 31680
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: svejedno mi je
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Želim postati admin jer mi je ovako dosadio rp a zelim biti kreativan i ostati na serveru i pomagati ostalim novijim igracima
i kaznjavati one koji unistavaju cijelo rp iskustvo.
2. Koje su vaše prednosti? Strpljiv, odgovoran, suradljiv, dobar kolega.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Kad se zbunim u pregledavanju situacije ili stres.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne, jedino ak imam neke velike obaveze.
Sretno svim kandidatima.
1. Vaše ime IRL: Maro
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): 15 ili 16 do 22 ili 23
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 5-7h mogu biti
6. Vaš Discord: marexsy
7. Vaše ingame ime: Mayor Gvazda
8. Vaš ID: 31680
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: svejedno mi je
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin? Želim postati admin jer mi je ovako dosadio rp a zelim biti kreativan i ostati na serveru i pomagati ostalim novijim igracima
i kaznjavati one koji unistavaju cijelo rp iskustvo.
2. Koje su vaše prednosti? Strpljiv, odgovoran, suradljiv, dobar kolega.
3. Koje su vaše najveće slabosti? Kad se zbunim u pregledavanju situacije ili stres.
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne, jedino ak imam neke velike obaveze.
Sretno svim kandidatima.