Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Zalba na odbijenu aplikaciju za Leadera I Ivash Low

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
20780
Players nickname
Regy Beckenbauer
Administrators nickname
Ivash Low
Date
Nov 29, 2023
Time
9:33
Proofs
N/A

Regy Beckenbauer

Player
Player
Poštovani , želim izraziti svoje nezadovoljstvo i zaprepašćenje zbog nedavne situacije u gdje me Ivash Low optužuje za lažiranje godina na mojoj aplikaciji za lidera Marabunte, i to bez ikakvih valjanih dokaza. Smatram da je ova optužba nepravedna i štetna po moj RolePlay. Kroz sve svoje aktivnosti u igri, trudio sam se poštivati pravila i pridonositi pozitivnom okruženju za sve igrače. Optužba da lažem o svojim godinama nije samo uvredljiva, već i potpuno neutemeljena. Molim vas da razmotrite ovu situaciju pažljivo i da mi pružite priliku da dokažem svoju nevinost. Ako postoji bilo kakva sumnja u vezi s mojim računom, spreman sam surađivati i pružiti sve potrebne informacije koje bi mogle rasvijetliti ovu situaciju. Očekujem poštenu istragu i promptnu reakciju na ovo pitanje. Svjestan sam važnosti održavanja integriteta zajednice igrača, i voljan sam surađivati kako bismo otklonili svaku sumnju u moj račun. Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju i brzom postupanju u vezi s ovom situacijom. S poštovanjem, Regy Beckenbauer Također znam da je ispitivanje vec odavno zavrseno, međutim ovo bi me sprijecilo u prijavljivanju za lidera drugih organizacija.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
1701608893655.png

1701608903116.png

Vise od godinu dana imate 16 godina? Stavljeni ste na privremenu bleklistu za lidera zbog laganja, i slijedeci put napisite non-chatgpt zalbu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom