Poštovani , želim izraziti svoje nezadovoljstvo i zaprepašćenje zbog nedavne situacije u gdje me Ivash Low optužuje za lažiranje godina na mojoj aplikaciji za lidera Marabunte, i to bez ikakvih valjanih dokaza. Smatram da je ova optužba nepravedna i štetna po moj RolePlay. Kroz sve svoje aktivnosti u igri, trudio sam se poštivati pravila i pridonositi pozitivnom okruženju za sve igrače. Optužba da lažem o svojim godinama nije samo uvredljiva, već i potpuno neutemeljena. Molim vas da razmotrite ovu situaciju pažljivo i da mi pružite priliku da dokažem svoju nevinost. Ako postoji bilo kakva sumnja u vezi s mojim računom, spreman sam surađivati i pružiti sve potrebne informacije koje bi mogle rasvijetliti ovu situaciju. Očekujem poštenu istragu i promptnu reakciju na ovo pitanje. Svjestan sam važnosti održavanja integriteta zajednice igrača, i voljan sam surađivati kako bismo otklonili svaku sumnju u moj račun. Unaprijed zahvaljujem na razumijevanju i brzom postupanju u vezi s ovom situacijom. S poštovanjem, Regy Beckenbauer Također znam da je ispitivanje vec odavno zavrseno, međutim ovo bi me sprijecilo u prijavljivanju za lidera drugih organizacija.