Postovanje Administracijo, Mujo. Ovo je vec ja mislim treci put da kacim appeal.. Ja se zaista izvinjavam ali jako mi se igra na serveru. Dakle da obrazlozim situaciju ponovo. Ja i moj prijatelj smo dobili ban za 1.1 iz razloga sto je on usao na moj nalog kada meni nije radio racunar da bi mi samo produzio stan. On je postavio zahtev za UnBan i dobio je unban, medjutim ja sam i dan danas banovan. Zaista mi je zao zbog toga sto smo uradili. Ja sam hteo da najavim ulazak, pitao sam kome da se obratim. Obratio sam se Kristini koja me je zatim uputila kod Abrahama. Ja sam se javio Abrahamu i obrazlozio situaciju medjutim nisam dobio odgovor. Mi smo morali da udjemo na nalog da bi produzili stan i to smo i uradili na sopstvenu odgovornost. Priznajem krivicu, i izvinjavam se zbog toga. Svestan sam da smo morali da dobijemo odobrenje ali kao sto rekoh cak do dana danas nismo dobili nikakav odgovor od Abrahama. Niko vise nema sifru niti mail mog naloga sem mene samog, medjutim banovan sam. Zaista mi je zao i stvarno bih zeleo da nastavim da igram na serveru i da nastavim svoju pricu koju sam zapoceo. Znam da to sto Abraham nije odgovorio nije opravdanje za to sto sam uradio ali zaista nisam zeleo da izgubim sve stvari a tada mi je bilo receno da je Mujo na odmoru samim tim ja sam pisao samo Abrahamu. Jos jednom se izvinjavam i molim vas da razmotrite moj zahtev. Prihvatam i money wipe, prihvatam sve sto je potrebno samo da dobijem unban.
Hvala na citanju, pozdrav !
Hvala na citanju, pozdrav !