Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Marin Solo

My silence is just another word for my pain.
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Marin
2. Vaše godine: 20
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame (Vremenski stavite npr od 10:00 do 19:00): Preko tjedna od 14:30 do 22:00 a vikendom od 9:00 do 00:00
5. Prosjecna aktivnost po danu(Vremenski): 6-9 sati
6. Vaš Discord: sibermusic
7. Vaše ingame ime: Marin Solo
8. Vaš ID: 13311
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: CRIME

Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?

Želim postati administrator na vašem serveru iz nekoliko ključnih razloga. Prije svega, duboko cijenim vašu posvećenost izgradnji kvalitetne igračke zajednice, te želim aktivno doprinijeti tom cilju. Kroz svoje dugogodišnje iskustvo u igri, stekao sam duboko razumijevanje igračkog okruženja i sustava, što smatram ključnim resursom za obnašanje administratorskih dužnosti. Imam strast prema održavanju pozitivnog okruženja unutar zajednice, te želim raditi na stvaranju sigurnog i ugodnog prostora za sve igrače. Moje komunikacijske vještine su snažne, a strpljenje i razumijevanje ključni su elementi u rješavanju situacija i pridonošenju harmoničnom okruženju.
Zahvaljujući iskustvu iz pzicije Senior Administratora na Grand Role Play RS serveru, razvio sam sposobnosti brze i efikasne reakcije na izazove, kao i rješavanje konflikata na način koji promiče pravičnost i poštivanje pravila. Posjedujem visoku razinu odgovornosti i predanosti koja je nužna za kvalitetno izvršavanje administratorskih obveza.

2. Koje su vaše prednosti?

Prednosti:

• Iskustvo: Obnašao sam funkciju administratora na Grand Role Play serveru više od godinu i šest mjeseci, također obnašao sam funkciju kao Senior Administrator. Kroz tu dužnost, stekao sam duboko razumijevanje igre i pravila servera, stvarajući čvrstu osnovu za obavljanje administratorskih zadataka s visokim standardima. Ovo iskustvo pruža mi širok pregled izazova s kojima se susreće administracija, kao i razvijanje vještina u rješavanju konflikata, održavanju reda te pružanju podrške igračima.
  • Komunikacijske vještine: Razvijene komunikacijske vještine omogućuju mi jasnu i efikasnu interakciju s igračima i članovima tima.
  • Strpljenje i razumijevanje: Posjedujem visoku razinu strpljenja i razumijevanja, što je ključno za rješavanje konflikata i pružanje podrške igračima.
  • Odgovornost: Preuzimam odgovornost za svoje postupke i uvijek težim održavanju visokih standarda ponašanja na serveru.
  • Brza reakcija: Demonstriram sposobnost brze reakcije na izazove, posebice u situacijama koje zahtijevaju hitnost.

3. Koje su vaše najveće slabosti?

Najveće slabosti:

• Perfekcionizam: Ponekad moje težnje prema savršenstvu mogu rezultirati suviše kritičkim pristupom prema sebi i drugima.
  • Ponekad predugo odlučivanje: U želji za donošenjem najbolje odluke, ponekad može proći više vremena nego što je optimalno.
  • Preusmjerenost na detalje: U nekim situacijama, sklon sam fokusirati se na detalje umjesto na širu sliku, što može usporiti proces donošenja odluka.
  • Povremeno samokritičnost: Imam tendenciju prema samokritičnosti, što može utjecati na samopouzdanje u određenim situacijama.
  • Ovisnost o radu pod pritiskom: Iako sam sposoban raditi pod pritiskom, ponekad ta situacija može utjecati na dugoročnu produktivnost i dobrobit.

4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin? Da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator) Da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku? Ne postoji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom