Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Jevtic

State
Player
Ime Porodice: Vercetti
Lider Porodice: Aleksa Milicevic
ID Lidera: 45655
Broj Kuce: 458
Discord Lidera Porodice: _kingzyy
Forum link od vlasnika porodice: Aleksa Milicevic
Priča Porodice: Zivot u mafijaskoj porodici bio je tezak ali posle smrti roditelja nasledio sam mnogo novca i obavezu da nastavim stopama svojih roditelja. kako je proalzilo vreme ja sam se pripremao i putovao po gradu da nadjem ljude koji bi bili novi clanovi mafije. Uz svu avanturu i dug put nasao sam par ljudi koji su mi bili kao braca i koji ce mi pomoci u cilju da osnujemo familiju Vercetti. Nakon nase odluke da osnujemo familiju, skupili smo razlicita vozila i oruzje koje cemo u buducnosti koristiti. Poceci sa ulicnim trkama i pranjem novca mi smo se samo pripremali za sledeci korak. Sledeci korak je bio da stupimo u tezi kriminal i mozda postanemo najozbiljnija kriminalna organizacija u nasem kvartu. Sledece s to ce se desavati niko ne moze da predvidi, u tome smo samo mi i ovaj opasan svet.

Cilj porodice:
Cilj porodice je da zaradimo sto vise novca i ucinimo nas sto boljim i opasnijim. Ocuvamo nasu teritoriju, reputaciju i prosirimo nasu familiju sto je vise moguce kako bi osvojili jednog dana mozda i ceo grad.

Rankovi Porodice i objašnjenja:
• Direktor - [10]
- Lider familije.
• Zamenik Direktora - [9] - Zamenik lidera familije.
• Menadzer - [8] - Upravlja nizim rankovima i utice na njihovo ponasanje, disciplinu i rad u familiji.
• Instruktor - [7] - Instruktor za zanate familije, obucava nove clanove.
• Biznismen - [6] - Clan familije koji poseduje biznis.
• Specijalista Zanata - [5] - Clan koji je pokazao spretnost u svakom od familijarnih zanata.
• Transporter - [4] - Vozac i transporter robe za familiju.
• Senior - [3] - Rank za clanove koji su obuceni u svemu i pokazali su da su spremni za dalji rad.
• Junior - [2] - Rank za nove clanove koji se jos nisu pokazali.
• Suspend - [1] - Kazneni rank.

Pravila familije:
-
Clanovi uvek moraju nositi familijarni outfit.
- Tokom eventa moramo biti u discordu radi komunikacije
- Svako mora postovati RP pravila
- Visi rankovi se moraju postovati i slusati

Familijarni outfit:
i0KOkXzh.jpg

Logo familije:
o8HnnOVh.jpg

Biggus Nibbus

Player
Player
Prihvatam vašu neformalnu organizaciju!
Hvala za apliciranje,
uživajte i nemojte kršiti server pravila i ne idi te protiv server skripti.
Neformalna organizacija će vam biti data u roku od 24-48 sata u igri i na discordu

Na GRAND disocrdu obavezni ste da upisete svoje ime po formatu Ime familije | Ime inGame

Status
Not open for further replies.
Top Bottom