Ime Porodice: Vercetti
Lider Porodice: Aleksa Milicevic
ID Lidera: 45655
Broj Kuce: 458
Discord Lidera Porodice: _kingzyy
Forum link od vlasnika porodice: Aleksa Milicevic
Priča Porodice: Zivot u mafijaskoj porodici bio je tezak ali posle smrti roditelja nasledio sam mnogo novca i obavezu da nastavim stopama svojih roditelja. kako je proalzilo vreme ja sam se pripremao i putovao po gradu da nadjem ljude koji bi bili novi clanovi mafije. Uz svu avanturu i dug put nasao sam par ljudi koji su mi bili kao braca i koji ce mi pomoci u cilju da osnujemo familiju Vercetti. Nakon nase odluke da osnujemo familiju, skupili smo razlicita vozila i oruzje koje cemo u buducnosti koristiti. Poceci sa ulicnim trkama i pranjem novca mi smo se samo pripremali za sledeci korak. Sledeci korak je bio da stupimo u tezi kriminal i mozda postanemo najozbiljnija kriminalna organizacija u nasem kvartu. Sledece s to ce se desavati niko ne moze da predvidi, u tome smo samo mi i ovaj opasan svet.
Cilj porodice:
Cilj porodice je da zaradimo sto vise novca i ucinimo nas sto boljim i opasnijim. Ocuvamo nasu teritoriju, reputaciju i prosirimo nasu familiju sto je vise moguce kako bi osvojili jednog dana mozda i ceo grad.
Rankovi Porodice i objašnjenja:
• Direktor - [10] - Lider familije.
• Zamenik Direktora - [9] - Zamenik lidera familije.
• Menadzer - [8] - Upravlja nizim rankovima i utice na njihovo ponasanje, disciplinu i rad u familiji.
• Instruktor - [7] - Instruktor za zanate familije, obucava nove clanove.
• Biznismen - [6] - Clan familije koji poseduje biznis.
• Specijalista Zanata - [5] - Clan koji je pokazao spretnost u svakom od familijarnih zanata.
• Transporter - [4] - Vozac i transporter robe za familiju.
• Senior - [3] - Rank za clanove koji su obuceni u svemu i pokazali su da su spremni za dalji rad.
• Junior - [2] - Rank za nove clanove koji se jos nisu pokazali.
• Suspend - [1] - Kazneni rank.
Pravila familije:
- Clanovi uvek moraju nositi familijarni outfit.
- Tokom eventa moramo biti u discordu radi komunikacije
- Svako mora postovati RP pravila
- Visi rankovi se moraju postovati i slusati
Familijarni outfit:
Logo familije:
Lider Porodice: Aleksa Milicevic
ID Lidera: 45655
Broj Kuce: 458
Discord Lidera Porodice: _kingzyy
Forum link od vlasnika porodice: Aleksa Milicevic
Priča Porodice: Zivot u mafijaskoj porodici bio je tezak ali posle smrti roditelja nasledio sam mnogo novca i obavezu da nastavim stopama svojih roditelja. kako je proalzilo vreme ja sam se pripremao i putovao po gradu da nadjem ljude koji bi bili novi clanovi mafije. Uz svu avanturu i dug put nasao sam par ljudi koji su mi bili kao braca i koji ce mi pomoci u cilju da osnujemo familiju Vercetti. Nakon nase odluke da osnujemo familiju, skupili smo razlicita vozila i oruzje koje cemo u buducnosti koristiti. Poceci sa ulicnim trkama i pranjem novca mi smo se samo pripremali za sledeci korak. Sledeci korak je bio da stupimo u tezi kriminal i mozda postanemo najozbiljnija kriminalna organizacija u nasem kvartu. Sledece s to ce se desavati niko ne moze da predvidi, u tome smo samo mi i ovaj opasan svet.
Cilj porodice:
Cilj porodice je da zaradimo sto vise novca i ucinimo nas sto boljim i opasnijim. Ocuvamo nasu teritoriju, reputaciju i prosirimo nasu familiju sto je vise moguce kako bi osvojili jednog dana mozda i ceo grad.
Rankovi Porodice i objašnjenja:
• Direktor - [10] - Lider familije.
• Zamenik Direktora - [9] - Zamenik lidera familije.
• Menadzer - [8] - Upravlja nizim rankovima i utice na njihovo ponasanje, disciplinu i rad u familiji.
• Instruktor - [7] - Instruktor za zanate familije, obucava nove clanove.
• Biznismen - [6] - Clan familije koji poseduje biznis.
• Specijalista Zanata - [5] - Clan koji je pokazao spretnost u svakom od familijarnih zanata.
• Transporter - [4] - Vozac i transporter robe za familiju.
• Senior - [3] - Rank za clanove koji su obuceni u svemu i pokazali su da su spremni za dalji rad.
• Junior - [2] - Rank za nove clanove koji se jos nisu pokazali.
• Suspend - [1] - Kazneni rank.
Pravila familije:
- Clanovi uvek moraju nositi familijarni outfit.
- Tokom eventa moramo biti u discordu radi komunikacije
- Svako mora postovati RP pravila
- Visi rankovi se moraju postovati i slusati
Familijarni outfit:
Logo familije: