Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31610 - 31565
Players nickname
Carllo Darkin
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Nov 28, 2023
Time
2:59
Proofs
https://imgur.com/a/ytm6ArU

Carllo

Player
Player
Poštovani Mujo, dana 28.11.2023. u 02:59 dobio sam Blacklistu projekta. Želeo bih da ti se izvinim za to sto sam uradio. Nije mi bila namera da te uvredim sa time sto sam okacio reakciju na onaj post, niti bih to uradio sa namerom da se ismevam nekome(u ovom slučaju tebi). Ovim putem želeo bih jos jednom da se izvinim i da kazem da mi je jako žao za to sto sam uradio i da se neće nikad vise ponoviti, takodje bih hteo da dodam da sam retko kažnjavan, što se moze primetiti ukoliko pogledate moje logove kaznjavanja i iz toga se nadam da mozete zaključiti da nisam bio problematičan. Takodje možete pogledati koliko sam puta bio admin/pomoćnik admina ukoliko to moze pomoci u vasoj presudi. Zeleo bih se vratiti na projekat nedostaje mi da budem na grandu i ne bih vise dopustio sebi da se ponovi tako nesto niti bih ikad vise gurao nos gde mi nije mesto. Smatram da sam pogrešio ali voleo bih kad bi ste mi dali drugu šansu. Ukoliko se odlučite da me vratite nazad na projekat, što se mene tice ne morate nista od imovine da mi ostavljate. Spreman sam da krenem od početka samo da mi se ukaže nova sansa da se vratim nazad. Hvala vam jos jednom sta god budete odlučili.
Izvinjavam se jos jednom Mujo, nadam se da te nisam povredio sa mojim postupkom i zeleo bih da se zahvalim sta god budes odlucio.

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Odbijeno zbog laganja, forum trajno banovan

Status
Not open for further replies.
Top Bottom