Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected FearRP, MG | 30920, 4970, 0000, 0000

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50855
Players nickname
Luis_Blanco
Suspect ID
30920, 4970, 0000
Date of violation
Dec 2, 2023
Time of violation
23:35
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=jPiiafK0CGA

Bojke98

Player
Player
Sve se vidi na POV-u. Dolaze da se pucaju sa nama a oduzeta mu je komunikacija. Na POV-u se vidi da ih je bilo 4 ili vise.
Molim administratore da uzmu u obzir da se ova pravila konstantno krse i da pocnu ostrije da sankcionisu ova nepostovanja pravila.

Simon Corey

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.
  • Žalba ostavljena kuratorima neformalnih organizacija

Itachi Fushiguro

Anti-Sticalica
Player
Daj ne seri kurcu druze tu nam je HQ robate na sred bukvalno kako da ne vidimo nije poslao ni u jednom trenutku neki poziv samo sam prosao i video da neko lezi

Bojke98

Player
Player
Na administratorima je da pogledaju snimak i procene situaciju. Nemoj nam vredjati inteligenciju, molim te.
Slucajno nije hteo da podigne ruke, slucajno se raspravljao sa nama umesto da se ponasa u skladu sa situacijom, slucajno se pojavljujete i pocinjete da pucate po nama, i to ne vas nekoliko odjednom pa da se ne plasite gomile, nego prvo sam lik, pa zatim jos dvojica. I sve to zbog nekog random lika koji lezi, a za kog vi niste znali da je vas.

Itachi Fushiguro

Anti-Sticalica
Player
Na administratorima je da pogledaju snimak i procene situaciju. Nemoj nam vredjati inteligenciju, molim te.
Slucajno nije hteo da podigne ruke, slucajno se raspravljao sa nama umesto da se ponasa u skladu sa situacijom, slucajno se pojavljujete i pocinjete da pucate po nama, i to ne vas nekoliko odjednom pa da se ne plasite gomile, nego prvo sam lik, pa zatim jos dvojica. I sve to zbog nekog random lika koji lezi, a za kog vi niste znali da je vas.
Ne kontam te oces da kazes da je geto miran deo grada de mozes slobodno da robas bez da se plasis da ce da ti dodje neko juce se otvorila organizacija ima nas 70 online i ocekujes da niko nece proci tuda ali u pravu si na adminima je da procene msm nema ni sta da procene na povu se ne vidi nista sem da je lik reko Vdm za sta treba da dobije Mute samo a fearrp ne postoji jer nije imao 2 puske na povu kad sam krenuo da pucam po vama

Bojke98

Player
Player
Ne kontam te oces da kazes da je geto miran deo grada de mozes slobodno da robas bez da se plasis da ce da ti dodje neko juce se otvorila organizacija ima nas 70 online i ocekujes da niko nece proci tuda ali u pravu si na adminima je da procene msm nema ni sta da procene na povu se ne vidi nista sem da je lik reko Vdm za sta treba da dobije Mute samo a fearrp ne postoji jer nije imao 2 puske na povu kad sam krenuo da pucam po vama
Pokusavas da izmanpiluses ali ti to jako lose ide. Moras jos da vezbas.. Nemam nameru vise da pisem sa tobom, ocigledno je da nemas argumente i da pokusavas manipulisanjem da umanjis kaznu sebi i drugarima savetovajuci administratore da kazne tvog druga za mute. Hahah :)

Itachi Fushiguro

Anti-Sticalica
Player
Pokusavas da izmanpiluses ali ti to jako lose ide. Moras jos da vezbas.. Nemam nameru vise da pisem sa tobom, ocigledno je da nemas argumente i da pokusavas manipulisanjem da umanjis kaznu sebi i drugarima savetovajuci administratore da kazne tvog druga za mute. Hahah :)
kakva manipulacija si debil?
ovo je forum mogu pisem sta mi se pise i sta je zapravo bilo jer za geto ti ne treba pov decak jucer si doso na grand i kenjas o pravilima kad bi krenuo te ispitujem pravila poceo bi da se znojis glup si i ponosi se time. A sto se tice Argumenata nisam ih ni vodio sa tobom al mogo bi malo da ti jebem kevu

Bojke98

Player
Player

Ja snimanje ukljucujem kad je neka akcija, ne moze mi biti non stop upaljeno jer to nije realno s obzirom da snimci zauzimaju dosta prostora. Ovo je od pocetka akcije, ovaj snimak je duzi od prvobitnog.

Conee

Player
Player
Pa da i misli da ce da mu prihvate sto je isekao POV

Kristina Castillo

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučila sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Dokazi cele situacije nisu dostavljeni u zadatom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom