Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42504
Players nickname
Thounder_Wolf
Administrators nickname
Urke Mitsuki
Date
Dec 3, 2023
Time
0000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/541326/

Thounder Wolf

Player
Player
Sve se vidi u povu otisao sam za VDM zato sto sam vozio auto na glavnom putu i udario gospodu koja su robali u GHETO auta su im zauzeli ceo put ja pri mojoj brzini nisam mogao prikociti i nazalost sam udario u u njihova vozila odma sam pobegao i nisam se vracao jer sam znao sta ce se desiti. Ta gospoda sto su robali u GHETO su kacili zalbu za tu situaciju sto su oni radili ispisali su sve ID-eve na zalbi iskljucujuci mog jer nije bilo razloga. Ja se molim da se ta zalba detaljno pregleda i da se kazni Admin za svoju gresku sto je napravio.

Srdacan Pozdrav od Thounder_Wolf-a

Bojke98

Player
Player
Hahha, udario si nas, auto ti se prevrnuo, vratio si se, pregazio nas opet, okrenuo se, pregazio nas opet i otisao.. Pa, dobro, nije strasno, nisi mnogo puta.. slucajnost, nema sta

Thounder Wolf

Player
Player
Hahha, udario si nas, auto ti se prevrnuo, vratio si se, pregazio nas opet, okrenuo se, pregazio nas opet i otisao.. Pa, dobro, nije strasno, nisi mnogo puta.. slucajnost, nema sta
Ma bravo momak to mozes sad tvrditi kad je pov obrisan smesni ste i ti i tvoja ekipica

Status
Not open for further replies.
Top Bottom