Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
51367
Players nickname
Roberto Carlos
Suspect ID
45003
Date of violation
Dec 3, 2023
Time of violation
20:03
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=PRNsL3IFc_o

milos11

Player
Player
Sekao sam video u Video-Editoru Filmora zato sto je bio predugacak, ali vidi se sve sta se desilo. Pre toga sam se samo vozio po mapi. Izvinjavam se zbog Watermarka na video, opet napominjem sekao sam video u Video-Editoru Filmora.

Don rizbo

Player
Player
Ja bih odbio zalbu
Jar im je bila slomljena kamerica i brojano mu je da se pomeri

milos11

Player
Player
Ti nisi admin tako da ne mozes da odmijes zalbu. A I ne mozes da pucas na ljude bez dobrog Rp razloga. To sto si ti brojao 12345 izbrojao si to za 2 sekunde. To treba da se broji kako valja lepo 1 2 3 4 5. I na snimku se nigde ne vidi I ne cuje da si ti meni rekao da se pomerim. Meni se to prvi put desilo da me ubiju tako. Molim admine da ovo sto pre rese I da se ovakvi ljudi sklanjaju I Grandrp Grada kako bih postojala normalan community Koji je zdrav.

milos11

Player
Player
Ti nisi admin tako da ne mozes da odmijes zalbu. A I ne mozes da pucas na ljude bez dobrog Rp razloga. To sto si ti brojao 12345 izbrojao si to za 2 sekunde. To treba da se broji kako valja lepo 1 2 3 4 5. I na snimku se nigde ne vidi I ne cuje da si ti meni rekao da se pomerim. Meni se to prvi put desilo da me ubiju tako. Molim admine da ovo sto pre rese I da se ovakvi ljudi sklanjaju I Grandrp Grada kako bih postojala normalan community Koji je zdrav.
I takodje meni nije bila slomljena kamerica. Slomio si Samo onom liku lepo gore u chatu pise da ne Samo jednom kamerica slomljena. Meni nisi slomio niti ssi MI prisao da slomis kamerica.

milos11

Player
Player
Ja ne mislim da si ti losa osoba niti nista ali mislim da ne bi trebalo to da radis da krsis pravila igre. Neki igraci su dosli u grad kako bi se zaista uziveli I igrali Rp. I mislim da si ovog pita stvarno ispao debi*.

Michael Goat

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Prihvatiti ovu žalbu.
  • ID 45378 dobiće kaznu za G.P 6.16 (Kako bi opljačkali osobu koja se nalazi u bilo kojoj vrsti prevoza, morate imati najmanje 2 automobila i 4 osobe)
  • ID 45003 dobiće kaznu za G.P 6.16 + PG (Kako bi opljačkali osobu koja se nalazi u bilo kojoj vrsti prevoza, morate imati najmanje 2 automobila i 4 osobe, takodje zabranjeno je vršiti radnje koje ne možete izvršiti u pravom životu)
(Ova 2 igrača su bila udaljena od vas pri ubistvu igrača ID 50698 te ne mogu znati da li su prekršili i G.P 6.15 pri tome)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom