By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Ne razumemKao sto se vidi kamerica ti je bila slomljena i tebi o onom drugom
A ti si me pretrazio I ubioI bilo ti ke brojano nakon ao sam re pretrazio
A I nisi meni slomio kamerica nego onom liku u autuA ti si me pretrazio I ubio
Ti si me pretrazio I brojao 1 2 3 4 5 I sta ja da uradim za tih 5 sekundi. Svakako bi me to ubioDa se pomeris
Svakako bi me ubio. Aj dokazi da ne bi. Steta he vec nacinjena I ti si kriv. Tacka.
I takodje meni nije bila slomljena kamerica. Slomio si Samo onom liku lepo gore u chatu pise da ne Samo jednom kamerica slomljena. Meni nisi slomio niti ssi MI prisao da slomis kamerica.Ti nisi admin tako da ne mozes da odmijes zalbu. A I ne mozes da pucas na ljude bez dobrog Rp razloga. To sto si ti brojao 12345 izbrojao si to za 2 sekunde. To treba da se broji kako valja lepo 1 2 3 4 5. I na snimku se nigde ne vidi I ne cuje da si ti meni rekao da se pomerim. Meni se to prvi put desilo da me ubiju tako. Molim admine da ovo sto pre rese I da se ovakvi ljudi sklanjaju I Grandrp Grada kako bih postojala normalan community Koji je zdrav.