FailRP, FearRP, TrashTalking, OOC Vredjanje, Prijetnja Familiji, Mafijaju stalno ovako.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!FailRP, FearRP, TrashTalking, OOC Vredjanje, Prijetnja Familiji, Mafijaju stalno ovako.
Neznam bio sam reinstaliro i grand i gta 5, ali i dalje nemam zvuk za nista.Sto nemas zvuk za puske ?
Hahahqha funny revNeznam bio sam reinstaliro i grand i gta 5, ali i dalje nemam zvuk za nista.
Evo vam duzi pov:Nakon pregleda dokaza ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite POV cele situacije. Rok za dostavu 6h.
- Iz navedenog pova mi ništa nije jasno, kako ste vi došli, kako je zaustavljeno vozilo, kolko je vaših članova familije i vozila bilo kad je vozilo zaustavljeno, da li je vašem članu bila oduzeta komunikacija pa vas je dozvao....
Zaustavljas u paletu koji se racuna pod gradom i opet nije snimak cele situacije bila je situacija i pre toga a i posle toga posto si u trenutku kad si ubijen ugasio snimak osim toga nedozvoljeni redux preveliko oruzjeEvo vam duzi pov:
Nakon pregleda dokaza ne mogu zaključiti ovu žalbu.
- Dostavite POV cele situacije. Rok za dostavu 6h.
- Iz navedenog pova mi ništa nije jasno, kako ste vi došli, kako je zaustavljeno vozilo, kolko je vaših članova familije i vozila bilo kad je vozilo zaustavljeno, da li je vašem članu bila oduzeta komunikacija pa vas je dozvao....
Promenio sam, nisam znao da je to zabranjeno.AUUU pogledaj ti koliki je njemu karabin dodje do sahpa i taj rev do poda
bato nauci rp prvo znaci neplasis ze za svoj zivot neces da podignes ruke odugovlacis iako imas puse na glavi udaras nas autom kazem ti oduzeta ti je komunikacija i ti nakraju pucas na nas i pricas na radio molim te nemoj se tako ponasati na tvoih godinaZaustavljas u paletu koji se racuna pod gradom i opet nije snimak cele situacije bila je situacija i pre toga a i posle toga posto si u trenutku kad si ubijen ugasio snimak osim toga nedozvoljeni redux preveliko oruzje