Danas u Getu, ispred Bloods HQ, pucali smo se i sve je bilo u redu dok Bloodsi nisu krenuli krsiti pravila za koja nemam dokaze. Medjutim cijelu situaciju cu vam sada prepircati. Pucali smo se ja Moj prijatelj Marko i Vito, oni su bili na garazi a ja dolje. Nakon sto je jeda ncrveni izasao iz hq oni su ga sa garaze opucali, a on se vratio u hq, nakon cega sam ja zvao admina da speca jer krse pravila. Oni su tu rekli Lovro, zasto to radis, ja sam nosio masku a oni su prekrsili MG Skin, odnosno vjerojatno su vidjeli po mome ID koji u stvari oni ne mogu vidjeti. Nakon toga jos jedan crveni izasao je iz hq i mi smo ga ubili, on je pricao dok je bio mrtav odnosno pisao u RP Chat sto se smatra pricanjem, vidio sam effect kad se seval teleportirao i vidio mu skin, nakon cega sam mislio da se spustio a ustvari je samo skin bio ubagovan ocito. Rekao sam da su me VDM-ali, sto on isprve nije cuo nego je rekao da ce vratiti POV cijele situacije, i kazniti ko je zasluzio. Ja nisam rekao Vehicle Death Match nego VDM, tako da nisam uradio MG, to jeste bio mix ali kada su oni prekrsili pravila i kada sam pomislio da je admin dosao jer sam mu vidio skin, tu se roleplay prekida. Ne zelim da Seval bude kaznjen nego da mi se skine demorgan da bih nastavio roleplayat, a nisam ga ni zasluzio ja nego su Bloodsi zasluzili 2 warna ili bar svako od njih 3 sata demorgan za sta oni nisu kaznjeni. pa cak ni onaj koji je pisao u rp chat dok je bio mrtav.