Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
34499
Players nickname
Miloica_Peric ili Zeljana
Administrators nickname
Abraham i Mujo
Date
Dec 6, 2023
Time
00:00
Proofs
https://i.imgur.com/0wNfmmf.png

Zeljana Jevtic

Player
Player
Poštovani Abraham/Mujo

Želim se obratiti s iskrenom željom za ponovno učlanjenje u vašu zajednicu. Moj nadimak na serveru je [ Zeljana Jevtic ili Miloica Peric tako nesto], a nedavno sam bio banan zbog [ G.P 1.4].

Želim preuzeti potpunu odgovornost za svoje postupke. Shvaćam da je moje ponašanje bilo protivno pravilima i štetno za iskustvo drugih igrača. Bio sam svjestan pravila, ali, nažalost, dopustio sam sebi da se ponesem situacijom i narušim pravila servera.

Duboko žalim zbog svojih postupaka i shvaćam da je moje ponašanje bilo neprimjereno. Obećavam da ću se pridržavati pravila servera u potpunosti i biti konstruktivan član grand projekta. Shvatio sam važnost poštovanja pravila i drugih igrača.

Molio bih zahvalan ako biste razmotrili moj ban i omogućili mi priliku da ispravim svoje greške. Želim se vratiti u zajednici Grand RP kako bih mogao sudjelovati na pozitivan način i doprinijeti ovom projektu.

Hvala vam što ste odvojili vrijeme za čitanje ovog apela. Nadam se pozitivnom razmatranju mog zahtjeva za unban.

S poštovanjem, [ Miloica ]

Nixa Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Twink nazalost nije appelable

Status
Not open for further replies.
Top Bottom