Informacije
1. Vaše ime u RL Mateja
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan 3-5h vikendima 5h
5. Vaš Diskord mateja1897
6. Vaše Ingame ime Leo Mikhailov
7. Vaš ID 32202
Dodatne informacije
1. Lider za..... Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1) Od pocetka mog rp zivota vise sam proveo u crime organizacijama nego u state.Zelim poboljsati Ballase ,jer prosli lider nije to uspeo.
Crime organizacija (Ballas) je po meni jedna od boljih organizacija zbog toga sto ima veliki potencijal.Ballas mi se svidja zbog ovih stvari: Lep HQ ,boja bande, pozicija na Mapi
2).Jednom sam bio High commanda u Vagosima tako da znam kako je biti jedan od glavnih i kako voditi Bandu.
Moja organizacija bi imala puno clanova i bili bi smo organizovani u svakom trenutku. Volim ici na akcije kao sto su :Talacke Gun store pljacka prodavnice dousnik ,podmornica i itd... Ubacivao bi ljude sa dosta iskustva (preko 10 godina u gradu).
3) Ja iza sebe imam ljude koji bi mi pomogli u vodjenju ove organizacije .Oni bi vodili organizaciju kada mene nema u gradu.Naredjivali bi ostalima Moji zamenici su iskusni kao i ja tako da smatram da bi dobro vodili organizaciju.Zelim da povećam aktivnost ljudi u organizaciji.Znam pravila grada pogotovo geto pravila.
Ja kao Leader Ballasa potrudio bih se da uvek budemo aktvini da idemo na akcije i ostale stvari.
Ne bih tolerisao ljude koji stalno vredjaju ostale clanove org. Potrudicu se da u mojoj organizaciju ljudi ne budu toksicni
Vas savet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji.
U poslednjem primetio sam dosta da ljudi koji su u bandama ne razlikuju IC OC chat.
Svaki cin bi bio zaduzen za nesto u organizaciji.
Stalno bih pravio talacke i udruzivao bih se sa drugim bandama za rad pobede.
Svako bi trebao da zna geto pravila,
Ulazak u organizaciju bi bio ako imas vise od 10godina.
Napravio bih graffit team koji bi stalno farbao grafite.
Ljudi koji ne bi postovali Hc bio bi im smanjen rank.
Smanjio bih MG na maksimum
Delio bih bonuse za aktivne igrace kojii se trude.
Ljudi koji bi postovali High commande bili bi nagradjeni
Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug.
tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande
Vredjanje drugih igraca u org ce biti kaznjen . Rankovi bi se zasluzivali .
Rankovi:
1. Suspended-Kaznjen zbog svojih postupka
2.Newbie-Novi Clan jos treba da uci
3.Baby Gangsta -Bori se puca se za Gang
4.Warrior- Ratnik koji je tu vec neko duze vreme .
5.Graffit Team -Onaj ko farba grafite
6.Getto Rat-Geto Ratnik koji sluza naredenja
7.Getto Big Cleaner-Geto Ratnik koji sluza naredenja
8.Ghetto Commander -Komanduje u getu
9.Turfer- Bori se za teritorije te pokuplja zaradu od teritorije
10. Chief-Sef-Komanduje Kada nema Glavnog Ballasa i Zamenika
11. O.G -Menja Zamenika i Glavnog Ballasa-Legenda
12.G -Zamenik Glavnog Ballasa-Najjaca Glava
13. TOP G - Glavni Ballas ,Najjaca Glava
1. Vaše ime u RL Mateja
2. Vaše godine 14
3. Vremenska zona GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan 3-5h vikendima 5h
5. Vaš Diskord mateja1897
6. Vaše Ingame ime Leo Mikhailov
7. Vaš ID 32202
Dodatne informacije
1. Lider za..... Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1) Od pocetka mog rp zivota vise sam proveo u crime organizacijama nego u state.Zelim poboljsati Ballase ,jer prosli lider nije to uspeo.
Crime organizacija (Ballas) je po meni jedna od boljih organizacija zbog toga sto ima veliki potencijal.Ballas mi se svidja zbog ovih stvari: Lep HQ ,boja bande, pozicija na Mapi
2).Jednom sam bio High commanda u Vagosima tako da znam kako je biti jedan od glavnih i kako voditi Bandu.
Moja organizacija bi imala puno clanova i bili bi smo organizovani u svakom trenutku. Volim ici na akcije kao sto su :Talacke Gun store pljacka prodavnice dousnik ,podmornica i itd... Ubacivao bi ljude sa dosta iskustva (preko 10 godina u gradu).
3) Ja iza sebe imam ljude koji bi mi pomogli u vodjenju ove organizacije .Oni bi vodili organizaciju kada mene nema u gradu.Naredjivali bi ostalima Moji zamenici su iskusni kao i ja tako da smatram da bi dobro vodili organizaciju.Zelim da povećam aktivnost ljudi u organizaciji.Znam pravila grada pogotovo geto pravila.
Ja kao Leader Ballasa potrudio bih se da uvek budemo aktvini da idemo na akcije i ostale stvari.
Ne bih tolerisao ljude koji stalno vredjaju ostale clanove org. Potrudicu se da u mojoj organizaciju ljudi ne budu toksicni
Vas savet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji.
U poslednjem primetio sam dosta da ljudi koji su u bandama ne razlikuju IC OC chat.
Svaki cin bi bio zaduzen za nesto u organizaciji.
Stalno bih pravio talacke i udruzivao bih se sa drugim bandama za rad pobede.
Svako bi trebao da zna geto pravila,
Ulazak u organizaciju bi bio ako imas vise od 10godina.
Napravio bih graffit team koji bi stalno farbao grafite.
Ljudi koji ne bi postovali Hc bio bi im smanjen rank.
Smanjio bih MG na maksimum
Delio bih bonuse za aktivne igrace kojii se trude.
Ljudi koji bi postovali High commande bili bi nagradjeni
Fokus bi bio usmeren vise na roleplay od samih eventa jer se eventi vrte u krug.
tražio bih od svojih ljudi da se ponašaju kako bi se ponašali u rl kao članovi bande
Vredjanje drugih igraca u org ce biti kaznjen . Rankovi bi se zasluzivali .
Rankovi:
1. Suspended-Kaznjen zbog svojih postupka
2.Newbie-Novi Clan jos treba da uci
3.Baby Gangsta -Bori se puca se za Gang
4.Warrior- Ratnik koji je tu vec neko duze vreme .
5.Graffit Team -Onaj ko farba grafite
6.Getto Rat-Geto Ratnik koji sluza naredenja
7.Getto Big Cleaner-Geto Ratnik koji sluza naredenja
8.Ghetto Commander -Komanduje u getu
9.Turfer- Bori se za teritorije te pokuplja zaradu od teritorije
10. Chief-Sef-Komanduje Kada nema Glavnog Ballasa i Zamenika
11. O.G -Menja Zamenika i Glavnog Ballasa-Legenda
12.G -Zamenik Glavnog Ballasa-Najjaca Glava
13. TOP G - Glavni Ballas ,Najjaca Glava