Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

CeraTacchini

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL Andrija
2. Vaše godine 16
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan 7h
5. Vaš Diskord ceratacchini
6. Vaše Ingame ime Cera Black
7. Vaš ID 34762
Dodatne informacije

1. Lider za..... Ballas
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1) Od pocetka mog rp zivota vise sam proveo u crime organizacijama nego u state.Zelim poboljsati Ballase ,jer prosli lider nije to uspeo.
Crime organizacija (Ballas) je po meni jedna od boljih organizacija po meni najbolji hq i ima potencijalal.Ballas mi se svidja zbog ovih stvari: predivanHQ ,boja bande, pozicija na Mapi

2).U svim kriminalnim org sam bio High commanda u Vagosima, Marabunta i Blods tako da znam kako je biti jedan od glavnih i kako voditi Bandu.
Moja organizacija bi imala puno clanova i bili bi smo organizovani u svakom trenutku. Volim ici na akcije kao sto su :Talacke Gun store pljacka prodavnice dousnik ,podmornica i itd... Ubacivao bi ljude sa dosta iskustva (preko 10 godina u gradu).

3) Ja iza sebe imam ljude koji bi mi pomogli u vodjenju ove organizacije .Oni bi vodili organizaciju kada mene nema u gradu.Naredjivali bi ostalima Moji zamenici su iskusni kao i ja tako da smatram da bi dobro vodili organizaciju.Zelim da povećam aktivnost ljudi u organizaciji.Znam pravila grada pogotovo geto pravila.

Rankovi:
1. Suspended-Kaznjen zbog svojih postupka
2.Newbie- Clan koji je tek dosao u gang
3.Gangsta - Clan koji je dokazao da je veran svom gengu
4.Warrior- Ratnik koji je tu vec neko duze vreme .
5.Graffit Team -Onaj ko farba grafite
6.Hustler-Geto Ratnik koji sluza naredenja
7.Getto Big Cleaner-Geto Ratnik koji sluza naredenja
8.Ghetto Commander -Komanduje u getu
9.Turfer- Bori se za teritorije te pokuplja zaradu od teritorije
10. El Patron - Komanduje Kada nema Glavnog Ballasa i Zamenika
11. O.G -Menja Zamenika i Glavnog Ballasa-Legenda
12. G -Zamenik Glavnog Ballasa-Najjaca Glava
13. Chief - Glavni Ballas ,Najjaca Glava

Status
Not open for further replies.
Top Bottom