Ovako... Ne znam kako da zapocnem ovu temu jer je jako bolna za mene. Naime pre tacno godinu dana i 2 meseca napravio sam jednu od velikih gresaka u mom zivotu. Odlucio sam da napravim nalog na Grand RP RS #1 serveru. Prvi meseci koje sam proveo na serveru su bili puni uzbudjenja, no sva ta zabava je kratko trajala. Jednog lepog dana setajuci ulicom sreo sam jednog pripadnika nacionalne manjine koji je pisao uz vetar. Odmah se videlo da covek nije pri zdravoj svesti pa sam mu prisao i ponudio mu da ga odvezem do bolnice na sta je on pristao. U putu do bolnice smo se upoznali i saznao sam da je to najbolji turfer na svetu. omg. Njegovo ime je Cvetko Brutalica. Zajedno smo otisli u EMS i napali njihovu teritoriju 2v2 i razvalili smo im lobanje. Posto smo mi zbunari i pickice i ekipu smo morali da pozovemo jos jednog od najboljih turfera na svetu Pericu Brutal. Momak je prosto lud. Tako smo harali gradom dok nismo naisli na imucnog Toma Hammana aka Dedu. Tom je u to vreme bio jedan od imucnijih gradjana i stalno nam je placao kurve kojima bi pisali u usta. Mada nije sve bilo bas tako sjajno. Upoznali smo i neke crvice poput Blagoja Cvetica? je l to ime uopste i postoji i Glavkara Mrtvog. Medjutim to nas nije sprecavalo da nastavimo da pisamo ljudima u usta. Vremenom sto ljudima postali trn u oku i zelili su da nas se rese raznim podmuklim trikovima kao sto su: "e ides na gradcki" , "ajde pokazi mi pov" itd... Dana 28.01.2023 nas dekula je odlucio da nas napusti i ode u beli svet. Ovo je bio veliki gubitak za ceo Brutal gang. Uglavnom hteo sam da vam kazem da se od tada nista nije promenilo i da i dalje pisamo u usta svima redom. Laku noc vam zeli micko brutalica vas najomiljeniji covek. mozete da me banujete ali ne mozete i da me banujete #slay #girlpower #mrbreukurbre #pamiso INACE PEKI JE JUTJUBER CHECK SCOREBOARD!!!!! like za part 2 ako bude bilo 5 likeova pisem part 2 kiss kiss cmok cmok