Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Personalna Biografija | Vukota Mengele | 6593

Status
Not open for further replies.

Vukota Mengele

Player
Player
Ime: Vukota Mengele
Starost: 36
Rođenje: 06.04.1987
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Srbija
Otac: Radoslav
Majka: Anka
Pol: Muški
Težina: 65
Visina: 200
Boja očiju: Crna
Boja kose: Seda (siva)
Tetovaže: vrat , grudi , stomak , ledja , donja ledja , obe ruke , obe noge.
Prednosti: Poznavanje i rukovanje svakim oruzijem. Rad u vojsci me je osposobio za upravljanje Avionima i Helikopterima.

Rodjen u Los Santosu u blizini kluba Bahama Mama. Od oca koji je se bavio zemljoradnjom u malom mestu Paleto Bay i majkom koja je radila u prodavnici kao kasirka. Posto su jedva zaradjivali novac za opstanak, bio sam prinudjen sa petnaest godina da odem da se prijavim u vojsku. U vojsci sam prove dve pune godine, i posto me je general zavoleo obucio me je da upravljam Helikopterom i Avionom. Svaki mesec sam mojima finansijski pomagao sa polovinom svoje plate da bi imali da prezive. Ali posto je general suspendovan, sa novim se nisam najbolje slagao napustio sam to i otisao da radim kao Policajac. Nakon nekog vremena dobio sam poziv od komsije koji mi javlja da su mi i majka i otac ubijeni. Iznerviran, tuzan, ogorcen i povredjen, posle sahrane odlazim u grad u pab koji se nalazio u blizini nase porodicne kuce i upoznajem gospodina Panchu. Posto sam mu ispricao svoju zivotnu pricu, primio me je u svoju familiju i obecao mi je da ce mi pomoci da osvetim svoje roditelje. Nakon toga sa svojih 25 godina postajem agent Tajni Agent u Govermntu. Tamo sam proveo 5 godine ali shvatam da to nije za mene i okrecem se ilegali. Pocinjem da radim na crnom trzistu i da preprodajem ilegalne stvari. Uz svo svoje zivotno iskustvo, prestao sam da se bojim za svoj zivot, jer vise nisam imao sta da izgubim. Tako da se ne bojim vise da udjem u konflikt nisakim.

Ishodi:
  • Iz razloga sto sam toliko proveo na ulici, Vukota moze da se puca 1 na 2
  • Vukota može da koristi bilo koje oružje uključujući i Heavy sniper i shotgun (Pravilo događaja 1.6 će se poštovati).
  • Vukoti je dozvoljeno nositi oružje bez fabričke oznake (xxx) zbog izvrsnog rukovanja oružjem.
  • Vukota može voziti vozila offroad zbog svog iskustva iz vojske, PD-a i GOV-a.
  • Zbog svoje obuke u PD-u, GOV-u i NG-u Vukota moze dizati igraca sa revolverom u ruci.
  • Vukota moze koristiti drogu zbog slabih zivaca od proslosti jer je navikao
  • Vukota moze da pretrazuje sa revolverom u ruci.

Biggus Nibbus

Player
Player
Biografija ODOBRENA!

Pripazite na pravilo PG.
Pripazite na pravilo P.D 1.6

S obzirom da se radi o personalnoj biografiji sve stvari vezane za organizaciju vam nisu dozvoljene

Status
Not open for further replies.
Top Bottom