Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Ballas Gang | Petar Bushido

Rejected
Status
Not open for further replies.

Zeljana Jevtic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime u RL: Petar

2. Vaše godine: 17 godina

3. Vremenska zona: GMT+2

4. Prosječna aktivnost na dan: inače radni dani oko 7 ili 8 sati. Subota Od 10 pa ceo dan. Nedelja isto kao i subota

5. Vaš Discord: cici125

6. Vaše Ingame ime: Petar Bushido

7. Vaš ID: 2520

Dodatne Informacije

1. Lider za...: The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

Prvi razlog: Zeleo bih postati lider ove specifične organizacije zato što sam dugo u ovom grand projektu a od tog vremena sam pola vremena proveo kao jedan dobar RP player i jedan dobar kriminalac koji poštuje RP pravila. I zato bih te moje skillove da iskoristim kako bih poveo ovakvu jednu bandu na dobar put.

Drugi razlog:-Zeleo bih dovest bolji rp u vezi organizacije i naravno samim tim ne krsit pravila servera. Hteo bih uvest vise rp-a medju bandama i drzavnim organizacijama.

Treci razlog: Mnogo puta sam ja bio HC i mnogo puta sam ja vodio akcije i pratio rad drugih, i kad sam bio manji rank kad nisam bio high komanda, mnogo sam bio pratio rad jednog lidera i znam kako se treba ponasati kao lider, i najveci razlog zašto sam hteo postati lider je zato što sam aktivna na server-u i hteo bih tu moju aktivnost iskoristiti na dobar i aktivan način.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

Trenutno stanje sa organizacijama je relativno lose , nema RP aktivnosti , talacki , pljacki samo kada je to obavezno.
Talacke, GS, bi pravio i preko dana, da bi se i drzavne organizacije i tada aktivirale kao i drugi gangovi sa kojima bih zajedno pravio talacke, ne kao do sada samo u vecernjim, nocnim satima.
Napadi na state object-e ce se dosta popraviti jer u zadnjem vremenu ih uopste nema skoro.
Svaki clan bi imao svoju grupu gde bi oni isli zajedno i obavljali svoj posao na primer ( Grafitti team, State Object napad , Tajne )
Takodje bi napravio turnir svojoj organizacija za najaktivnje clanove nekih grupa.
Svake nedelje ce se HC gledati aktivnost njih i najaktivnija grupa ce osvojiti odredjenu nagradu bilo to RankUP , Bonus.
Imam spreman turf tim i zamjenike.
Radili bi jako puno akcija i kad nam ne trebaju za aktivnost.
Htio bih vratiti RP kakav je bio prije nekoliko mjeseci jer sad kako dani prolaze geto je sve prazniji.
Zamjenici mi takoder znaju sva pravila vezana za CRIME i gheto.
Sto se tice ulaska u organizaciju, igrac bi morao da ima minimum 10 godina u gradu ,jer na serveru postoji mnogo male dece koja jos nisu usavrsila sva pravila.Savezi izmedju organizacija bi verovatno postojali ali bi cim bi ispala neka rasprava savez bi se prekidao.
Pokusao bih da organizujem vise aktivnosti u toku dana,sto se do sada nije desavalo obicno su sve aktivnosti bile predvece.

Rankovi:

1. Suspend
2. Youngster
3. Dealer
4. Supplier
5. Capo
T6. Grafit team
7. Grafit team lider
8. Corner Boss
9. Turfer
10. Enforcer
11. O.G.