Informacije
1.Vaše ime IRL:Filip
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame 09:00 - 12:00 / 19:00-1:00
5. Prosjecna aktivnost po danu 5-9h
6. Vaš Discord:filip21#0257
7. Vaše ingame ime:Ficko Mijatovicc
8. Vaš ID:50532
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-prvo zelim da se smanji kršenje pravila servera da naucim ljude da stvarno da RP-aju.Zelim da smanjim hakovanje i da pomognem ostaloj administraciji!
2. Koje su vaše prednosti?
-Dosta sam iskusan takodje veoma sam strpljiv pomažem svima i veoma se dobro snalazim sa ljudima
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Smatram da slabosti nemam da sam neustarsiv sem ako neko krene da me psuje bez rarzloga
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
-da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-ponekad skola
1.Vaše ime IRL:Filip
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +1
4. Od kada do kada ste inace ingame 09:00 - 12:00 / 19:00-1:00
5. Prosjecna aktivnost po danu 5-9h
6. Vaš Discord:filip21#0257
7. Vaše ingame ime:Ficko Mijatovicc
8. Vaš ID:50532
9. Želim biti kurator Crime-a ili State-a: State-a
Dodatne informacije
1. Zašto želite postati admin?
-prvo zelim da se smanji kršenje pravila servera da naucim ljude da stvarno da RP-aju.Zelim da smanjim hakovanje i da pomognem ostaloj administraciji!
2. Koje su vaše prednosti?
-Dosta sam iskusan takodje veoma sam strpljiv pomažem svima i veoma se dobro snalazim sa ljudima
3. Koje su vaše najveće slabosti?
-Smatram da slabosti nemam da sam neustarsiv sem ako neko krene da me psuje bez rarzloga
4. Hoćeš li biti spreman napustiti RP život i postati admin?
-da
5. Hoćete li biti spremni prodati svoj biznis? (Zabranjeno je imati biznis dok ste administrator)
-da
6. Da li postoji neki IRL problem koji vas sprijecava da budete aktivni u ovom trenutku?
-ponekad skola