Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Ballas Gang | Coby Redington

Rejected
Status
Not open for further replies.

Coby Redington

Kod Coby-a radi i milione zaradi!
Player
1. Vaše ime: Cobi
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 6-8h
5. Vaš Discord: Coby2023
6. Vaše ingame ime: Coby Redington
7. Vaš ID: 28427

Dodatne informacije

1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Razlog 1:
Igram već skoro godinu i po dana na ovom predivnom projektu, bio sam u mnogo organizacija tako da vrlo dobro znam šta znači liderstvo i vodstvo i smatram da je vrijeme da nakon toliko dugo igranja i ne kršenja pravila, konačno uzmem neku organizaciju u svoje ruke i da je "izvedem na pravi RP put".

- Razlog 2:
Unaprijed znam na koga mogu da računam da će mi pomoći da vodim organizaciju, u pitanju su iskusne osobe koje su prije vodile druge organizacije i znam da uvijek mogu računati na njihovu pomoć.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Smatram da treba posvetiti veću pažnju organizovanju talačkih situacija i razvoju drugih RP situacija, također treba posvetiti još veću pažnju u saradnji sa drugim gangovima kao i državnim organizacijama jer trebamo imati veze na svim stranama kako bi smo opstali u ovom kriminalnom svijetu.

Riječi, uputstva/instrukcije od strane curatora crime-a pomoći će nam u razvoju svih Roleplay situacija, jer smatram da je za uspjeh organizacije neophodan dobar rad/saradnja između lidera organizacije i curatora.

Sretno svim potencijalnim kandidatima. :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom