Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
11372
Players nickname
Tobias Rieper
Administrators nickname
Allen Sikter
Date
Dec 9, 2023
Time
0000
Proofs
https://imgur.com/a/kiALfZc

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Cela moja fam je dobila UB u sred talacke situacije, jer smo postavili panele u sumu ( ja koliko znam i admini koji su mi rekli vise puta da u sumu sme panel da se postavi)
Admin kaze da su svi paneli postavljeni nepravilno. Ako je slucajno neki panel postavljen kako ne treba nije trebao da kazni sve nas iz fama koji su postavili vec lika koji je pogresio. U mojim ocima svi paneli su na vidljivom mestu. Covek kaze da okacim pov, ko jos jebeno snima kako postavlja panel. Molim da se adminu skrene paznja na ovo proseravanje. Hvala

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Sunce moze da dopre do panela koji sam ja postavio tako da zelim da mi se kazna skine sto pre. Ne zelim da budem u demorganu za neku glupost koju nisam uradio

Tobias Rieper CREW

Player
Player
Panele postavljamo tu duze vreme, niko od administracije nas nikad nije poslao za UB u demorgan za tu lokaciju.

Tobias Rieper CREW

Player
Player
I otkad je UB 180 minuta demorgana? Ostali momci iz fama su dobili 120min, a ja 180 u cemu je fora?

Status
Not open for further replies.
Top Bottom