Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader za The Ballas Gang I Urke MItuski

Rejected
Status
Not open for further replies.

Urke Woodley

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime u RL: Uroš
2. Vaše godine: 14
3. Vremenska zona: GTM+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 3 do 6sati
5. Vaš Diskord: urke7
6. Vaše Ingame ime: Urke Arlert
7. Vaš ID: 30480

Dodatne Informacije
1. Lider za The Ballas Gang
2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
- Imam dugoručnog iskustva u organizacijama, a pogotovo u bandama, bio sam dosta puta HC u bandama ( The Families, The Vagos Gang, Bloods street gang).
- Imao sam uspešnu familiju što se tiče RP-a, talačke situacije bile su skoro svakodnevne i svi članovi su se predivno upustili u RP jednog kriminalca. Voleo bih da svoje znanje i iskustvo prenesem na ostale i na ovu organizaciju. Potrudio bih se da na svakom eventu budemo aktivni, na ooc a isto tako i na ic eventima. Naravno, turfovi bi takodje bili veoma važni u ovoj organizaciji. Potrudio bih se da se svaki član oseća ugodno, bio bih veoma strpljiv i saslušao bih svakoga ako ima da se žali na nešto.
- Znam da sam sposoban voditi organizaciju, hteo bih se upustit u poziciju lidera i mislim da sam zaslužio, s obzirom na vreme provedeno u High Command-i drugih bandi, a i takodje na satima učeći pravila.

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
- Što se tiče ispitivanja, ispitivanje ne bi bilo kao što je do sad. Uveo bih samo IC ispitivanje gde ljudi neće pitati "šta je PG?" itd.. već će biti tako, da članovi shvate šta je pravi RP i kako se pravi gangster ponaša.
- Mislim da se jedna banda pored svih eventova treba orijentirati na robanje i na grafite. Slao bih ljude po minimum dvoje da šaraju grafite i na robanje bi ih slao minimum 4 sa jednom HC.

Hvala na čitanju srećno svim ostalim kandidatima!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom