1. Vaše ime IRL: Adnan
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: Minimum 6 sati
5. Vaš Discord: Teslica#3948
6. Vaše ingame ime: Rici Darkin
7. Vaš ID: 36416
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje): Htjeo bi biti dobar lider bande mislim da imam iskustva i da bi bio dobar primjer ostalima u mojoj organizaciji ne bi bili mnogo strogi jel bi htjeli da budemo mirna dobra organizacija koja ne krši rp pravila, takodjer volim da učestvujem u različitim akcijama a najviše kao lider neke organizacije, Moj bi mandat bio najduzi jel imam svoje prijatelje koje ne krse pravila a znaju dosta o ovome serveru
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.: Mirna organizacija prije svega, Aktivni ljudi, Dobri Turferi, Svako učestvovanje u akcijama i ono najvažnije timski rad sa ostalim bandama na pojedinim akcijama i sklopiti prijateljstvo u organizaciji
Rankovi u organizaciji:
1 - Suspenzija
2 - Newbie
3 - Baby Gangsta
4 - Hustler
5 - Ghetto Cleaner
6 - Graffiti Team
7 - Graffiti Team Leader
8 - Big Ghetto Cleaner
9 - Turfer
10 - El Patron
11 - O.G
12 - Co-Leader
13 - Leader
Hvala svima koji budu gledali ovo posebno adminima Pozdrav želim ostalima svu sreću !
Rici Darkin za lidera !
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: Minimum 6 sati
5. Vaš Discord: Teslica#3948
6. Vaše ingame ime: Rici Darkin
7. Vaš ID: 36416
Dodatne informacije
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje): Htjeo bi biti dobar lider bande mislim da imam iskustva i da bi bio dobar primjer ostalima u mojoj organizaciji ne bi bili mnogo strogi jel bi htjeli da budemo mirna dobra organizacija koja ne krši rp pravila, takodjer volim da učestvujem u različitim akcijama a najviše kao lider neke organizacije, Moj bi mandat bio najduzi jel imam svoje prijatelje koje ne krse pravila a znaju dosta o ovome serveru
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.: Mirna organizacija prije svega, Aktivni ljudi, Dobri Turferi, Svako učestvovanje u akcijama i ono najvažnije timski rad sa ostalim bandama na pojedinim akcijama i sklopiti prijateljstvo u organizaciji
Rankovi u organizaciji:
1 - Suspenzija
2 - Newbie
3 - Baby Gangsta
4 - Hustler
5 - Ghetto Cleaner
6 - Graffiti Team
7 - Graffiti Team Leader
8 - Big Ghetto Cleaner
9 - Turfer
10 - El Patron
11 - O.G
12 - Co-Leader
13 - Leader
Hvala svima koji budu gledali ovo posebno adminima Pozdrav želim ostalima svu sreću !
Rici Darkin za lidera !