Pisem vam danas da se iskreno izvinim za svoje ne prihvatljivo ponasanje i ne postovanje Mazhor-a. Potpuno sam svestan da su moje reci bile grube, uvredljive. Duboko zalim sto sam izbacen na nacin na nacin koji nije bio prihvatljiv i ometan od strane Mazhor-a. U trenutku nisam razmisljao o svojim postupcima, a emocije su me preplavile. Sada i shvatam koliko su moji postupci ne pravilni i stetni. Razumem vaznost i postovanja i ucitvosti unutar zajednice i iskreno zalim zbog toga sto sam prekrsio na ovaj nacin. Zelim da vas uverim da je to bio izolovan icident i ne odrzava moje normalo ponasanje. I ozbiljno sam razmisljao o svojim postupcima i bio sam odlucan da se poboljsam. Spreman sam da preuzmem neophodne korake da promenim svoje ponasanje i pokazem to i naucim na svojim greskama. Molim za oprostaj i drugu priliku da iskupim za svoje greske. I obecavam da cu ubuduce ponasati sa ponasanjem i odgovornoscu, kako prema administratorima, tako prema Mzahoru. Spreman sam da ulozim vreme i trud koji su potrebni da se poboljsam. Hvala vam na vremenu i razmatranju
Mazhor Mujo Simba Abraham Evo ti na latinici.
Mazhor Mujo Simba Abraham Evo ti na latinici.