Poštovana adminitsracijo, molim vas da proverite i najstrože kaznite ovog igrača, poznatog po kršenju velikog broja teških i lakih pravila, ovo je samo forum istorija žalbi ko zna kolko je puta kažnjen ingame, verovatno je ukupno više puta kažnjen nego što se prosečan igrač ulogovao, dokazi:
Ruka pravde je dostižna svakome, neko ko jedino ima cilj da ruši roleplay na serveru, mislim da nema mesto na ovako dobrom projektu
Approved - RDM + Loš GOV | 37369, 9165
ID 37369 na bar 3 pova koja imam ubija bez brojanja, konstantno smaraju sa dolascima, na kraju zovnu kao fib preko bubice i dodju i nas hapse, plus ID 9165 bez ikakvog razloga dolazi na duznosti u USSS odjelu ispred privatnog posjeda fam kuce i ne reaguje na pucanje nego govori da sam bio...
gta5grand.com
Approved - Mass Rule Break | 37746
Lice konstantno dolazi ispred SAHP-a i provocira i pokusava da nabije WARN organizaciji. Na oba snimka se vidi kako radi CB, CL, MG, GP 3.1 te i u momentima dok MG-a me vredja OOC. Zamolio bih da se Igrac kazni i trajno ukloni sa servera jer je mnogo toksican i samo gleda da nekom naskodi...
gta5grand.com
Reviewed - Forum Rule 9 | 0000
pozdrav, igrac 37369 je dobio ban sa foruma pa je onda napravio twink nalog na forumu kako bi izbegao taj ban. Prekrsio je pravilo foruma "9. It is forbidden to bypass the ban by creating a new forum account."
gta5grand.com
Approved - GP 6.2 | ID:37369
Sve se vidi u Pov (Ovo sto mi se radio zbago nije do mene..)
gta5grand.com
Ruka pravde je dostižna svakome, neko ko jedino ima cilj da ruši roleplay na serveru, mislim da nema mesto na ovako dobrom projektu