1. Vaše ime IRL: Stevan
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: Minimum 6 sati
5. Vaš Discord: MaliTena
6. Vaše ingame ime: Diego Kosta
7. Vaš ID: 2622
Dodatne informacije.....
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje): Htjeo bi biti dobar lider bande mislim da imam iskustva i da bi bio dobar primjer ostalima u mojoj organizaciji ne bi bili mnogo strogi jel bi htjeli da budemo mirna dobra organizacija koja ne krši rp pravila, takodjer volim da učestvujem u različitim akcijama a najviše kao lider neke organizacije, Moj bi mandat bio najduzi jel imam svoje prijatelje koje ne krse pravila a znaju dosta o ovome serveru.|
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.: Mirna organizacija prije svega, Aktivni ljudi, Dobri Turferi, Svako učestvovanje u akcijama i ono najvažnije timski rad sa ostalim bandama na pojedinim akcijama i sklopiti prijateljstvo u organizaciji
Rankovi :
1. Hood Rat
2. Sangre Nueva
3. Cholo
4. Solado
5. Pandillero
6. Grafitero
7. Grafitero jefe
8. Veterano
9. Turfer
10. Sicario
11. Capitano
12. Padrino
13. El Patron
Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!
2. Vaše godine: 26
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: Minimum 6 sati
5. Vaš Discord: MaliTena
6. Vaše ingame ime: Diego Kosta
7. Vaš ID: 2622
Dodatne informacije.....
1. Lider za Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje): Htjeo bi biti dobar lider bande mislim da imam iskustva i da bi bio dobar primjer ostalima u mojoj organizaciji ne bi bili mnogo strogi jel bi htjeli da budemo mirna dobra organizacija koja ne krši rp pravila, takodjer volim da učestvujem u različitim akcijama a najviše kao lider neke organizacije, Moj bi mandat bio najduzi jel imam svoje prijatelje koje ne krse pravila a znaju dosta o ovome serveru.|
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.: Mirna organizacija prije svega, Aktivni ljudi, Dobri Turferi, Svako učestvovanje u akcijama i ono najvažnije timski rad sa ostalim bandama na pojedinim akcijama i sklopiti prijateljstvo u organizaciji
Rankovi :
1. Hood Rat
2. Sangre Nueva
3. Cholo
4. Solado
5. Pandillero
6. Grafitero
7. Grafitero jefe
8. Veterano
9. Turfer
10. Sicario
11. Capitano
12. Padrino
13. El Patron
Hvala na citanju i srecno ostalim kandidatima!