Informacije:
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10H
5. Vaš diskord: markokeksic
6. Vaše Ingame ime: Marko Borsellino
7. Vaš ID: 42503
Dodatne informacije:
Vaši savjeti za poboljšanje Roleplay razine u organizaciji:
Kriterijumi za radni ugovor u LSPD:
1. Suspend
2. Kadet na obuci
3. Kadet
4. Saobracajna policija
5. Policija
6. SAJ(Specijalna Anti-Teroristicka Jedinica)
7. Inspektor
8. Visi Inspektor
9. Vodja jedinice(SAJ,Policija,Saobracajna policija)
10. Glavni inspektor
11.Komandir
12. Zamenik Nacelnika
13. Nacelnik Policije
1. Vaše ime u RL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10H
5. Vaš diskord: markokeksic
6. Vaše Ingame ime: Marko Borsellino
7. Vaš ID: 42503
Dodatne informacije:
- Lider za…. LSPD
- Zašto želite biti lider ove posebne organizacije?(Navedite tri razloga s objasnjenjem)
- Lider LSPD-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzet takvu odgovornost i ulogu na serveru!
- Kao lider LSPD-azalagao bih se za postivanje,pravednost i ozbiljnost u organizaciji izmedju kolega,jer bez istih se ne moze odrzavati red ni u jednoj organizaciji!
- Kao lider ove organizacije,unatoc dosadasnjem roleplay iskustvu u LSPD,samim dolazenjem na cin vodje doveo bih novu razinu roleplaya,samim tim bi se birali ljudi koji su odgovorni za takav tip posla i koji su pouzdani za takvu ulogu na serveru!
Vaši savjeti za poboljšanje Roleplay razine u organizaciji:
- Stroga vrhovna komanda koja nece dopustati glupiranje bilo kojeg cina bio on HC ili ne!
- Odlican odnos Lidera i drugih zaposlenih bez obzira na cin,prijatelsjka atmosfera bez osjecaja zapustenosti i usamljenosti
- Aktivni treninzi zaposlenih u pucanju,postavljanju barikada i samoodbrane
- Svakodnevni treninzi te vjezbe za odrzavanjem kondicije i zelje za radom
- Poboljsan Roleplay na osnovu prijasnjih iskustava sto donosi nove pogodnosti za LSPD
- Bez toksicnosti i bez vredjanja drugih organizacija(ukoliko bude krsenja ovoga lice ce biti sankcionisano blacklistom i zabranom ulaska u drzavne organizacije)
- Sto manje pucanja,koriscenja oruzja u situacijama gdje je nepotrebno
- Svaki zaposleni u LSPD koji se bude hvalio kao drzavni sluzbenik van duznosti bit ce sankcionisan te ce sankcije usledeti na otkaz!
Kriterijumi za radni ugovor u LSPD:
- Aktivnost(minimum 3h dnevno provedeno na duznosti osim ako lice donosi odredjena iskustva koja ne donose ostali kandidati)
- Minimum 15 OOC godina
- Disciplina
- Postovanje(svih cinova,gradjana,organizacija)
- Zelja za radom
- Kulturno ponasanje
- Dozvola za oruzje,dozvola za upravljanje motornim vozilima,zdravstveno osiguranje(ovo zahtevam jer ukoliko se neko od zaposlenih povredi na poslu,da mu se po roleplayu ispalti novcana nadoknada)
- Ispitivanja bi se odrzavala na diskordu od LSPD,do sada to nije bila praksa,ali ja cu to uvest jer smatram da su ispitivanja InGame losa stvar jer dolazi do mnogih prevara,laganja i citanja pravila
- Svaki odljeak rankova imat ce svoju uniformu po kojoj cemo se prepoznavati tko je koji cin!
- Doveo bih vecu razinu roleplay iskustva na serveru
- Naucio bih ljude kako treba da se radi
- Svi ljudi ce za mene biti isti bez obzira na cin i strukturu
- Ozbiljnost i dogovor
- Nista ne bih radio bez dogovora sa zaposlenima LSPD-a
1. Suspend
2. Kadet na obuci
3. Kadet
4. Saobracajna policija
5. Policija
6. SAJ(Specijalna Anti-Teroristicka Jedinica)
7. Inspektor
8. Visi Inspektor
9. Vodja jedinice(SAJ,Policija,Saobracajna policija)
10. Glavni inspektor
11.Komandir
12. Zamenik Nacelnika
13. Nacelnik Policije