Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Aplikacija za lidera LSPD|Marko Borsellino

Rejected
Status
Not open for further replies.

NoneUse

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime u RL: Marko

2. Vaše godine: 17

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 6-10H

5. Vaš diskord: markokeksic

6. Vaše Ingame ime: Marko Borsellino

7. Vaš ID: 42503

Dodatne informacije:

• Lider za…. LSPD
  • Zašto želite biti lider ove posebne organizacije?(Navedite tri razloga s objasnjenjem)

• Lider LSPD-a volio bih biti jer nikada nisam bio okrenut kriminalu i ne volim kriminal,stvoren sam da se borim protiv kriminala i mislim da sam dovoljno sposoban za to i da sam dovoljno odgovoran da mogu preuzet takvu odgovornost i ulogu na serveru!
  • Kao lider LSPD-azalagao bih se za postivanje,pravednost i ozbiljnost u organizaciji izmedju kolega,jer bez istih se ne moze odrzavati red ni u jednoj organizaciji!
  • Kao lider ove organizacije,unatoc dosadasnjem roleplay iskustvu u LSPD,samim dolazenjem na cin vodje doveo bih novu razinu roleplaya,samim tim bi se birali ljudi koji su odgovorni za takav tip posla i koji su pouzdani za takvu ulogu na serveru!

Vaši savjeti za poboljšanje Roleplay razine u organizaciji:
  • Stroga vrhovna komanda koja nece dopustati glupiranje bilo kojeg cina bio on HC ili ne!
  • Odlican odnos Lidera i drugih zaposlenih bez obzira na cin,prijatelsjka atmosfera bez osjecaja zapustenosti i usamljenosti
  • Aktivni treninzi zaposlenih u pucanju,postavljanju barikada i samoodbrane
  • Svakodnevni treninzi te vjezbe za odrzavanjem kondicije i zelje za radom
  • Poboljsan Roleplay na osnovu prijasnjih iskustava sto donosi nove pogodnosti za LSPD
  • Bez toksicnosti i bez vredjanja drugih organizacija(ukoliko bude krsenja ovoga lice ce biti sankcionisano blacklistom i zabranom ulaska u drzavne organizacije)
  • Sto manje pucanja,koriscenja oruzja u situacijama gdje je nepotrebno
  • Svaki zaposleni u LSPD koji se bude hvalio kao drzavni sluzbenik van duznosti bit ce sankcionisan te ce sankcije usledeti na otkaz!

Kriterijumi za radni ugovor u LSPD:

• Aktivnost(minimum 3h dnevno provedeno na duznosti osim ako lice donosi odredjena iskustva koja ne donose ostali kandidati)
  • Minimum 15 OOC godina
  • Disciplina
  • Postovanje(svih cinova,gradjana,organizacija)
  • Zelja za radom
  • Kulturno ponasanje
  • Dozvola za oruzje,dozvola za upravljanje motornim vozilima,zdravstveno osiguranje(ovo zahtevam jer ukoliko se neko od zaposlenih povredi na poslu,da mu se po roleplayu ispalti novcana nadoknada)
Novo sto bih dodao u LSPD:
  • Ispitivanja bi se odrzavala na diskordu od LSPD,do sada to nije bila praksa,ali ja cu to uvest jer smatram da su ispitivanja InGame losa stvar jer dolazi do mnogih prevara,laganja i citanja pravila
  • Svaki odljeak rankova imat ce svoju uniformu po kojoj cemo se prepoznavati tko je koji cin!
Doprinos koji bih ja donio kao lider:
  • Doveo bih vecu razinu roleplay iskustva na serveru
  • Naucio bih ljude kako treba da se radi
  • Svi ljudi ce za mene biti isti bez obzira na cin i strukturu
  • Ozbiljnost i dogovor
  • Nista ne bih radio bez dogovora sa zaposlenima LSPD-a
Rankovi:

1. Suspend

2. Kadet na obuci

3. Kadet

4. Saobracajna policija

5. Policija

6. SAJ(Specijalna Anti-Teroristicka Jedinica)

7. Inspektor

8. Visi Inspektor

9. Vodja jedinice(SAJ,Policija,Saobracajna policija)

10. Glavni inspektor

11.Komandir

12. Zamenik Nacelnika

13. Nacelnik Policije

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Ne trazimo kandidate sa takvim specifikacijama

Status
Not open for further replies.
Top Bottom