Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Milosko Vice

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Mateja
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1:00
4. Prosjek online po danu: 8-13h
5. Vaš Discord: milosko200
6. Vaše ingame ime: mateja vice
7. Vaš ID: 39347

Dodatne informacije

1. Lider za LSPD (Los Santos Police Department)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
  • 1. Od pocetka ovog projekta sam tu i konstantno igram. Na serveru sam bio sve osim lidera i mislim da je vrijeme da posle toliko cekanja dobijem priliku. Bio sam HC u svim organizacija i jako dobro znam pravila, to bih maksimalno iskoristio u unapredjenju organizacije i samog RP-a u njoj.

• 2. Ja sam osoba koja je konstatno u state organizacijama. Bio sam u svim organizacijama, prosao sve sto se njih tice. Najvise vremena proveo sam u LSPD-u gde sam konstanto imao vaznu ulogu u samom vodjenju organizacije. Uvijek bih vodio najmanje jednu jedinicu koja je uvijek besprekorno funkcionisala, bez gresaka.

• 3.Proveo sam jako puno vremena u LSPD-u. Video sam mnogo dobrih, a i losih stvari. Sve dobro sto sam video bih iskoristio i implementirao u organizaciju, a lose stvari bih ispravio i trudio se da se ne desavaju.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Pre svega imam vec spremnu kompletnu High Commandu, koja je sacinjena od grupe ljudi koju su na ovom projektu vec duze vreme i koji znaju pravila servera i organizacije. Svi oni su proveli dosta vremena u LSPD-u i znaju kako organizacija funkcionise, na svim nivoima. To su ljudi u koje imam maksimalno poverenje i za koje znam da ne mogu da naprave greske koje ce naskoditi organizaciji.
  • Organzacija bi bila podeljena na jedinice. Svaka jedinica je unapred isplanirana i njen vodja bio bi clan High Commande koji ima iskustva u vodjenju jedinica u LSPD-u. Ulazak u jedinice bi bio moguc samo uz ispunjavanje kriterijuma koji su poznati. Svaki clan bi prosao usmeno ispitivanje, a onda bi i prakticno pokazao svo to znanje. Tek onda ukoliko zadovoljava kriterijume bi usao u jedinicu.
  • Jedinice bi imale razlicite zadatke u skladu sa potrebama organizacije, u skladu sa cinom svaki clan ce imati zadatke koje smatramo da moze da izvrsi.
  • Cinovi bi se dobijali po zasluzi. Svaki trud i zalaganje za organizaciju bilo bi nagradjeno novcano i u vidu cina.
  • Disciplina je krucijalna. Bili bi jako rigorozni sto se nje tice, i svako bi morao da se pridrzava kodeska ponasanja.
  • Cinovi su vec napravljeni, ali ce biti poznati ako i kada uzmem organizaciju.

Radio kodovi:

10-1
– Pozivanje svih clanova na skupljanje u garazi

10-2 – Negativno

10-3 – Prekid emitovanja na radiju

10-4 – Potvrđeno ili primljeno

10-5 – Ponoviti posljednji prijenos

10-6 – Zanemariti posljednji prijenos

10-7 – Pauza ili odlazak sa dužnosti

10-8 – Dolazak na dužnost

10-10 – Pucnjava

10-12 – Situacija s taocem

10-14 - Specijalna uniforma

10-20 – Lokacija gdje se nalazite

10-21 – Provjera rada

10-33 – Potrebno pojačanje

10-99 – Situacija završena

Kod A- Pad igrice

Kod B - uraditi U F8

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Odbijeno

Kopirana prijava od naseg bivseg lidera ne sve al 80/90% prijave je uzeto od Ahmeda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom