Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Lider aplikacija za LSPD I Dzuliano Delta

Rejected
Status
Not open for further replies.

Joe Cappone

Player
Player
1. Vaše ime IRL:Julio
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +01:00
4. Prosjek online po danu:4-5h
5. Vaš Discord:miske#4344
6. Vaše ingame ime:Dzuliano Delta
7. Vaš ID:43385

Dodatne informacije

1. Lider za:LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):Ja bih zelio biti lider LSPD jer sam na drugim serverima bio lider i imen iskustvo,bio sam zamjenik generala zamjenik nacelnika,izvrsni direktor tako da imam iskustva voditi neku organizacuju,napraviobi najacu organizaciji najaktivni LSPD imam dosta iskustva u vodjenju organziace i znam kako treba napravit aktivnu organizaciu!

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:Moj savjet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji je to da koristimo radio,a ne discord da imamo treninge kao LSPD
Svaka jedinica da ima posebne treninge svaki sef jedinice ce da odrzi svojoj jedinici trening napravit ce mo cinove ko u RL sad cu ih nabrojat:
1.Suspend
2.Saobracajac
3.Policajac
4.Stariji policajac
5.Zamjenik instruktora
6.Instruktor
7.Mladji inspektor
8.Stariji inspektor
9.Zamjenik glavnog inspektora
10.Glavni inspektor
11.Mladja interventa
12.Staria interventa
13.Zamjenik sefa intervente
14.Sef intervente
15.Direktor
16.Narednik
17.Assistent nacelnika
18.Zamjenik nacelnika
19.Nacelnik

Saobracjac ide u patrole s policjcem,Policajac ide u patrolu sa svima i on moze hapsit,Stariji policajac isto tako ko i Policajac samo Stariji policajac ima vecu placu
Zamjenik instruktora drzi obuku novim zaposlenicima LSPD-a ako Instruktor nije tu
Instruktor drzi obuku novim zaposlenicima LSPD-a
Mladji inspektor ide na kanabis
Stariji inspektor bavi se kanabisom trazi ko ima oruzije ilegalno da proda
Zamjenik glavnog inspektora obavlja duznost glavnog inspektora kad glavni inspektor nije tu npr pita ga kolega nesto oko inspktora oko posla i zamjenik glavnog inspektora treba mu odgovorit,Glavni inspektor njegova duznst je da odgovara kolegama na pitanja oko posla i oko inspektora,Mladja interventa ide u geto patrole uglavnom ide na racie na pljaceke itd,
Staria interventa ide isto tako ona moze naredjivat mladjoj interventnoj ali ide isto na plajcke geto patrole racie,Zamjenik sefa intervente obavlja duznost Sefa intervente kad sef intervente nije tu i on naredjiva Mladoj i starioj inervntnoj,Sef intervente naredjiva cjelo interventnoj i radi sve sto interventa radi,Direktor radi to da govori drugima sta krivo rade da to ispravi on je kao pomocnik LSPD-a naravno on ide na racie pljacke patrole geto patrole itd,Narednik naradjuje kad nema Assistenta nacelnika Zamjenik nacelnika Nacelnika on kad je geto patrola raspordjeuje kad je pljacka on s kolegama iz fib-a pregovara,Assistent nacelnika pomaze nacelniku i izvrsava sve nacelnikove duznosti kad nema Zamjenka nacelnika i nacelnika,Zamjeni nacelnika pomaze vodit organizaciju nacelnku i kad nema nacelnika on svemu naredjiva obavlja duznost nacelnika!

Pravila sekcije

Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.

Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako

- Prijava ne prati format
- Aplikacija je copy-paste
- Kandidat ima nizak level/iskustvo
- Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
- Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije

Joe Cappone

Player
Player
Dobra administracio ode gdje pise smaili zuliano delta
Ime u grnadu mi je Dzuliano Delta neznam zasto mi je ode prepravilo

Joe Cappone

Player
Player
Dobra administracio ode gdje pise smaili zuliano delta
Ime u grnadu mi je Dzuliano Delta neznam zasto mi je ode prepravilo
1. Vaše ime IRL:Julio
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona:GMT +01:00
4. Prosjek online po danu:4-5h
5. Vaš Discord:miske#4344
6. Vaše ingame ime:Dzuliano Delta
7. Vaš ID:43385

Dodatne informacije

1. Lider za:LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):Ja bih zelio biti lider LSPD jer sam na drugim serverima bio lider i imen iskustvo,bio sam zamjenik generala zamjenik nacelnika,izvrsni direktor tako da imam iskustva voditi neku organizacuju,napraviobi najacu organizaciji najaktivni LSPD imam dosta iskustva u vodjenju organziace i znam kako treba napravit aktivnu organizaciu!

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:Moj savjet za poboljsanje roleplay-a u organizaciji je to da koristimo radio,a ne discord da imamo treninge kao LSPD
Svaka jedinica da ima posebne treninge svaki sef jedinice ce da odrzi svojoj jedinici trening napravit ce mo cinove ko u RL sad cu ih nabrojat:
1.Suspend
2.Saobracajac
3.Policajac
4.Stariji policajac
5.Zamjenik instruktora
6.Instruktor
7.Mladji inspektor
8.Stariji inspektor
9.Zamjenik glavnog inspektora
10.Glavni inspektor
11.Mladja interventa
12.Staria interventa
13.Zamjenik sefa intervente
14.Sef intervente
15.Direktor
16.Narednik
17.Assistent nacelnika
18.Zamjenik nacelnika
19.Nacelnik

Saobracjac ide u patrole s policjcem,Policajac ide u patrolu sa svima i on moze hapsit,Stariji policajac isto tako ko i Policajac samo Stariji policajac ima vecu placu
Zamjenik instruktora drzi obuku novim zaposlenicima LSPD-a ako Instruktor nije tu
Instruktor drzi obuku novim zaposlenicima LSPD-a
Mladji inspektor ide na kanabis
Stariji inspektor bavi se kanabisom trazi ko ima oruzije ilegalno da proda
Zamjenik glavnog inspektora obavlja duznost glavnog inspektora kad glavni inspektor nije tu npr pita ga kolega nesto oko inspktora oko posla i zamjenik glavnog inspektora treba mu odgovorit,Glavni inspektor njegova duznst je da odgovara kolegama na pitanja oko posla i oko inspektora,Mladja interventa ide u geto patrole uglavnom ide na racie na pljaceke itd,
Staria interventa ide isto tako ona moze naredjivat mladjoj interventnoj ali ide isto na plajcke geto patrole racie,Zamjenik sefa intervente obavlja duznost Sefa intervente kad sef intervente nije tu i on naredjiva Mladoj i starioj inervntnoj,Sef intervente naredjiva cjelo interventnoj i radi sve sto interventa radi,Direktor radi to da govori drugima sta krivo rade da to ispravi on je kao pomocnik LSPD-a naravno on ide na racie pljacke patrole geto patrole itd,Narednik naradjuje kad nema Assistenta nacelnika Zamjenik nacelnika Nacelnika on kad je geto patrola raspordjeuje kad je pljacka on s kolegama iz fib-a pregovara,Assistent nacelnika pomaze nacelniku i izvrsava sve nacelnikove duznosti kad nema Zamjenka nacelnika i nacelnika,Zamjeni nacelnika pomaze vodit organizaciju nacelnku i kad nema nacelnika on svemu naredjiva obavlja duznost nacelnika!

Pravila sekcije

Samo podnositelju prijave teme dopušteno je odgovoriti na njihovu prijavu; ako bilo koja druga osoba to učini, njen će komentar biti izbrisan, a dobit će upozorenje na forumu. Prijava mora biti strogo u skladu s formatom i originalna. Neće se prihvaćati copy-paste prijave. Svaka toksičnost dovest će do bana naloga na forumu.

Administrator ima pravo odbiti vašu prijavu ako

- Prijava ne prati format
- Aplikacija je copy-paste
- Kandidat ima nizak level/iskustvo
- Podnositelj zahtjeva ima dugu i ponavljajuću historiju kažnjavanja sa banovima
- Nedovoljno truda ulozeno u pisanju aplikacije
Krivo napisano administracio obriite ovu prijavu napiso sam ispravno drugu aplikaciju

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

format nije ispravan ispravite i prijavite se ponovo ne kopirajte copy paste
Imate na Lider Aplikacija - Format​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom