Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader Aplikacija LSPD | Aleksandar Spasicc

Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Papic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Stefan
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: .fulex
6. Vaše ingame ime: Aleksandar Spasicc
7. Vaš ID: 25003

Dodatne informacije

1. Lider za..... LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Pre svega iskustvo, u zadnjih godinu i vise dana sam se posvetio state organizacijama a pogotovo pd-u u ovoj organizaciji sam proveo dosta vremena te mislim da bi mogao biti odlican izbor za lidera.

-Imam vec sklopljen potpuni HC sto bi jako pomoglo u vodjenju iste, takodje svi oni imaju iskustva sa HC tako da bi ova organizacija mogla da bude jedna od ako ne i najbolja za dobar RolePlay.

-Smatram da je LSPD najvaznija organizacija radi njene lokacije i takodje posla i odgovornosti koje snosi, vazno je imati dosta ljudi i takodje ljude koji znaju svoj posao

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pre svega moje iskustvo i iskustvo mojih HC bi veoma doprinelo RolePlayu ove organizacija a tako i serveru

-Ceo dan bi imali ndkog aktivnog iz HC kako bi u svakom trenutnku mogao pomoci kolegama kojima je potrebno dodatno pojasnjenje oko posla

-Ispitivanja bi se bazirala na primerima nekih pravila a ne samo na definicijama jer mislim da su primeri vazniji od samih definicija jer primere uvek mozemo primeniti u odredjenim situacijama i sto bolje poznajemo primere to cemo bolje i odraditi odredjenu RolePlay situaciju

-Povecali bi koriscenje radara kako bi imali bolju kontrolu nad gradom i kako bi smanjili broj udesa u gradu te bi sigurnost gradjana bila znacajno veca

-Obuke bi bile detaljne sa sto vise mogucih situacijama u kojima neki policajac moze da se nadje, HC bi isle sa kadetima u patrolu kako bi najbolje i najlakse naucili da rade svoj posao na visokom nivou

-Uvek ce na ulicama biti veliki broj patrola sto bi znacajno povecalo sigurnost grada

-Sklopili bi dobre odnose sa ostalim state organizacijama sto bi pomoglo u talackim situacijama kao i na pljackama

-Sastanci bi bili cesto kako bi ukazali na odredjene stvari u organizaciji i kako bi uputili ljude sta trebaju da rade u narednim danima

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Ne trazimo kandidate koji su vec bili na ovoj poziciji​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom