Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Niksa Rajtarić

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Nikola
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 7-10h
5. Vaš Discord: .cjniksa
6. Vaše ig ime: niksi piksi
7. Vaš ID:39592

Dodatne informacije

1. Lider za..... LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Prije svega iskustvo, u zadnjih godinu i vise dana sam se posvetio state organizacijama a pogotovo pd-u u ovoj organizaciji sam proveo dosta vremena te mislim da bi mogao biti odlican izbor za lidera ove organizacije.

-Imam vec sklopljen potpuni HC i glaven ljude za jedinice (inspektor itd..) sto bi jako pomoglo u vodjenju , takodje svi oni imaju iskustva sa HC i vođenjem svoj jedinice tako da bi ova organizacija mogla da bude jedna od ako ne i najbolja za dobar RolePlay.

-Smatram da je LSPD najvaznija organizacija radi njene lokacije i takodje posla i odgovornosti koje snosi, vazno je imati dosta ljudi i takodje ljude koji znaju raditi svoj posao bez mana i zastoja.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Prije svega moje iskustvo i iskustvo mojih HC i vodje jedinica bi veoma doprinjelo RolePlayu ove organizacija a tako i serveru

-Cijeo dan bi imali nekog aktivnog iz HC kako bi u svakom trenutnku mogao pomoci kolegama kojima je potrebno dodatno pojasnjenje oko posla

-Ispitivanja bi se bazirala na primerima nekih pravila a ne samo na definicijama jer mislim da su primjeri vazniji od samih definicija jer primjere uvek mozemo primeniti u odredjenim situacijama i sto bolje poznajemo primere to cemo bolje i odraditi odredjenu RolePlay situaciju

-Povecali bi broj patrola kako bi imali bolju kontrolu nad gradom i kako bi smanjili broj udesa u gradu te bi sigurnost gradjana bila znacajno veca.

-Obuke bi bile detaljne sa sto vise mogucih situacijama u kojima neki policajac moze da se nadje, HC bi isle sa kadetima u patrolu kako bi najbolje i najlakse naucili da rade svoj posao na visokom nivou.Isto bih simulirali te situacije sto bolje moguce.

-Uvijek ce na ulicama biti veliki broj undercover kjudi sto bih pomoglo gradu.

-Sklopili bi dobre odnose sa ostalim state organizacijama sto bi pomoglo u nekakvim teskim situacijama kao sto su talacka i pljacke.

-Sastanci bi bili cesto kako bi ukazali na odredjene stvari u organizaciji i kako bi uputili ljude sta trebaju da rade u narednim danima i kako trebaju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom