Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader Aplikacija LSPD | Maki Panjj I 2354

Rejected
Status
Not open for further replies.

Makii Panj

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Marko
2. Vaše godine: 17
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 8-12h
5. Vaš Discord: Mmakii007
6. Vaše ingame ime: Maki Panjj
7. Vaš ID: 2354

1. Lider za LSPD (Los Santos Police Department)

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?
  • 1. Od pocetka ovog projekta sam tu i konstantno igram. Na serveru sam bio sve osim lidera i mislim da je vreme da posle toliko cekanja dobijem priliku. Bio sam pomocnik admina 3 meseca i jako dobro znam pravila, to bih maksimalno iskoristio u unapredjenju organizacije i samog RP-a u njoj.
  • 2. Ja sam osoba koja je konstatno u state organizacijama. Bio sam u svim organizacijama, prosao sve sto se njih tice. Najvise vremena proveo sam u LSPD-u gde sam konstanto imao vaznu ulogu u samom vodjenju organizacije. Uvek bih vodio najmanje jednu jedinicu koja je uvijek besprekorno funkcionisala, bez gresaka.
  • 3.Proveo sam jako puno vremena u LSPD-u. Video sam mnogo dobrih, a i losih stvari. Sve dobro sto sam video bih iskoristio i implementirao u organizaciju, a lose stvari bih ispravio i trudio se da se ne desavaju.

• 3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
  • Moj cilj je da organizacija koju ja vodim ostane upamcena svima kao organzacija koja se izdvajala od svih ostalih po aktivnosti, poboljsao bih nivo i kvalitet RP-a i po disciplini unutar organizacije.
  • Pre svega imam vec spremnu kompletnu High Commandu, koja je sacinjena od grupe ljudi koju su na ovom projektu vec duze vreme i koji znaju pravila servera i organizacije. Svi oni su proveli dosta vremena u LSPD-u i znaju kako organizacija funkcionise, na svim nivoima. To su ljudi u koje imam maksimalno poverenje i za koje znam da ne mogu da naprave greske koje ce naskoditi organizaciji.
  • Organzacija bi bila podeljena na jedinice. Svaka jedinica je unapred isplanirana i njen vodja bio bi clan High Commande koji ima iskustva u vodjenju jedinica u LSPD-u. Ulazak u jedinice bi bio moguc samo uz ispunjavanje kriterijuma koji su poznati. Svaki clan bi prosao usmeno ispitivanje, a onda bi i prakticno pokazao svo to znanje. Tek onda ukoliko zadovoljava kriterijume bi usao u jedinicu.
  • Jedinice bi imale razlicite zadatke u skladu sa potrebama organizacije, u skladu sa cinom svaki clan ce imati zadatke koje smatramo da moze da izvrsi.
  • Cinovi bi se dobijali po zasluzi. Svaki trud i zalaganje za organizaciju bilo bi nagradjeno novcano nagradom i u vidu cina.
  • Disciplina je krucijalna. Bili bi jako rigorozni sto se nje tice, i svako bi morao da se pridrzava kodeska ponasanja.
  • Cinovi su vec napravljeni, ali ce biti poznati ako i kada uzmem organizaciju.

Radio kodovi:

10-1
Pozivanje svih clanova na skupljanje u garazi

10-2 Negativno

10-3Prekid emitovanja na radiju

10-4Potvrđeno ili primljeno

10-5Ponoviti poslednji prenos

10-6Zanemariti posljednji prijenos

10-7 Pauza ili odlazak sa dužnosti

10-8Dolazak na dužnost

10-10Pucnjava

10-12 Situacija s taocem

10-14 - Specijalna uniforma

10-20Lokacija gde se nalazite

10-21 Provera rada

10-33 Potrebno pojačanje

10-99Situacija završena

Kod A- Pad igrice

Kod B - Cujemo nekoga u glavi treba uraditi (F8 i U)

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Kopirana prijava od naseg bivseg lidera 98% prijave je uzeto od Ahmeda

Status
Not open for further replies.
Top Bottom