Informacije
1. Vaše ime IRL : Milan
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 7-8H
5. Vaš Discord : milanobamica
6. Vaše ingame ime : Milan Line
7. Vaš ID : 51404 (Veoma dobro znam pravila servera i RP)
Dodatne informacije
1. Lider za..... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zelim bit Lider ove specijalne organizacije jer sam spreman da pravim svaki drugi dan regrutacije,imam i vise zamenika koji bi ispitivali na regrutacijama,imam i ljude koji bi pazili na nove clanove nase organizacije LSPD,i na ostalim RP Serverima sam vodio LSPD i voleo bih i ovde da vodim.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet jeste da bih svaki drugi dan pravio regrutacije da bih imali dosta ljudi u organizaciji,smanjio bih i krsenje RP pravila,jer onaj ko voli nesto nije mu dosadno,sto bolje je da imamo vise clanova,a sobzirom da imam 2-3 zamenika ja cu imati i dosta clanova jer moji zamenici veoma dobro znaju pravila i u njih sam jedino siguran da ce pitati tesko na ispitivanju za ulazak jer bas bas dobro znaju pravila,svakom clanu bi bila odrzana obuka i ako zna i ako ne zna,to bi bilo obavezno da budemo sigurni da ce to znati da radi kako treba,Kao sto sam i rekao smanjio bih krsenje svih pravila Servera a tako i RP Pravila da bi mi sto duze trajao Mandat i da nebi bilo pproblema sa Curatorima,potrudio bih se sa mojim zamenicima da ne dobijemo ni 1 Warn na organizaciju
Rankovi :
1. Suspenzija 24h
2. Suspenzija 12h
3. Policajac Na Obuci
4. Police Officer I
5. Police Officer II
6. Police Officer III
7. Zamenik Vodje Patrole
8. Vodja Patrole
9. Saobracajni Policajac I
10. Saobracajni Policajac II
11. Saobracajni Policajac III
12. S.W.A.T na Obuci
13. S.W.A.T
14. S.W.A.T Master
15. Zamenik Vodje S.W.A.T.A
16. Vodja S.W.A.T.A
17. Inspektor na Obuci
18. Inspektor
19. Inspektor Master
20. Zamenik Vodje Inspektora
21. Vodja Inspektora (HC)
22. Police Training Small Assistent
23. Police Training Big Assistent
24. Police Training Deputy Director
25. Police Training Director
26. Deputy Chief Of Staff
27. Chief Of Staff
28. Assistent Lidera
29. Zamenik Lidera
30. Lider
Lider : Milan Line
Zamenici : Gibo Cash,Obrad Line
Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje aplikacije,sada sam se vise potrudi !!
1. Vaše ime IRL : Milan
2. Vaše godine : 14
3. Vremenska zona : GMT+2
4. Prosjek online po danu : 7-8H
5. Vaš Discord : milanobamica
6. Vaše ingame ime : Milan Line
7. Vaš ID : 51404 (Veoma dobro znam pravila servera i RP)
Dodatne informacije
1. Lider za..... LSPD
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Zelim bit Lider ove specijalne organizacije jer sam spreman da pravim svaki drugi dan regrutacije,imam i vise zamenika koji bi ispitivali na regrutacijama,imam i ljude koji bi pazili na nove clanove nase organizacije LSPD,i na ostalim RP Serverima sam vodio LSPD i voleo bih i ovde da vodim.
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
Moj savet jeste da bih svaki drugi dan pravio regrutacije da bih imali dosta ljudi u organizaciji,smanjio bih i krsenje RP pravila,jer onaj ko voli nesto nije mu dosadno,sto bolje je da imamo vise clanova,a sobzirom da imam 2-3 zamenika ja cu imati i dosta clanova jer moji zamenici veoma dobro znaju pravila i u njih sam jedino siguran da ce pitati tesko na ispitivanju za ulazak jer bas bas dobro znaju pravila,svakom clanu bi bila odrzana obuka i ako zna i ako ne zna,to bi bilo obavezno da budemo sigurni da ce to znati da radi kako treba,Kao sto sam i rekao smanjio bih krsenje svih pravila Servera a tako i RP Pravila da bi mi sto duze trajao Mandat i da nebi bilo pproblema sa Curatorima,potrudio bih se sa mojim zamenicima da ne dobijemo ni 1 Warn na organizaciju
Rankovi :
1. Suspenzija 24h
2. Suspenzija 12h
3. Policajac Na Obuci
4. Police Officer I
5. Police Officer II
6. Police Officer III
7. Zamenik Vodje Patrole
8. Vodja Patrole
9. Saobracajni Policajac I
10. Saobracajni Policajac II
11. Saobracajni Policajac III
12. S.W.A.T na Obuci
13. S.W.A.T
14. S.W.A.T Master
15. Zamenik Vodje S.W.A.T.A
16. Vodja S.W.A.T.A
17. Inspektor na Obuci
18. Inspektor
19. Inspektor Master
20. Zamenik Vodje Inspektora
21. Vodja Inspektora (HC)
22. Police Training Small Assistent
23. Police Training Big Assistent
24. Police Training Deputy Director
25. Police Training Director
26. Deputy Chief Of Staff
27. Chief Of Staff
28. Assistent Lidera
29. Zamenik Lidera
30. Lider
Lider : Milan Line
Zamenici : Gibo Cash,Obrad Line
Hvala na izdvojenom vremenu za citanje moje aplikacije,sada sam se vise potrudi !!