Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Luka Verstappen

Player
Player
1. Vaše ime u RL : Luka
2. Vaše godine:15
3. Vremenska zona: UTC+01:00
4. Prosječna aktivnost na dan: 3-5h
5. Vaš Diskord: luka2341
6. Vaše Ingame ime: Lux White
7. Vaš ID: 16929

Dodatne informacije:
1. Lider za...Marabunta Grande
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1. Na ovom projektu sam jako dugo,jos od Avgusta 2021...Bio sam pripadnik svake organizacije i u ovom gradu,a takodje i u engleskoj.Mislim da sam stekao dovoljno znanja,iskustva da bi bio leader neke organizacije.Znam ghetto jako dobro,svaku ulicu,svaku kuću,veoma sam iskusan u pravljenju planova , strategija,i vodjenju skupina ljudi,takodje imam zelju da zamenim klasicno ubijanje po ghetu rp-om.Imam namenu da rp-am i sa drugim gangovima vise nego sto je iko rp-ao (trgovina drogom,kidnapovanjem drzavnih sluzbenika itd...).
2.2. Spreman sam da dovedem ovu organizaciju na stepen rp-a koji ovaj server jos nije video... zelim da pomerim granice rp-a.Imam ogromnu grupu ljudi koji su spremni da dodju u organizaciju prvog dana otvaranja (turf team,grafiti team,itd...).Zelim,a i nadam se da ce Marabunta Grande-a biti najbolja i najkrvoločnija organizacija u istoriji ovog grada koju kada neko vidi imace strahopostovanje prema njenim clanovima,i njoj.
2.3. Svakog dana sam razmisljao jedno te istu stvar...Kako je biti leader ? Mogu li jednog dana i ja biti na toj poziciji ? Da li sam sposoban za to ?Na kraju svega...zelim da upoznam nove ljude,da napravimo jednu grupu ljudi koja ce sebe zvati familijom,da svi provodimo vreme zajedno i da se druzimo kao jedan kolektiv...

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

3.1 Pre svega u organizaciji ce svako morati da ima respect prema drugima koji god rank da su.
3.2 Disciplina je glavni faktor koji neko mora da ima ako zeli da se pridruzi i postane član Marabunta Grande-a
3.3 Takodje bice puno rp-a i improvizacije tokom pljackanja,talackih situacija,pljackanja prodavnica/gunstora itd...
3.4 Planiram da svaki dogadjaj ima strategiju takvu da se po drzavnim organizacijama prica o njoj.
3.5 Clanovi koji su otkriveni da su dousnici ce biti elikvidirani na lokacijama za koje ce znati samo veci cinovi.
3.5 OSVETA je fundamentalno pravilo Marabunta Grande-a,ko dira Marabuntu ce patiti u najvecim mukama.

To je bilo od mene,nadam se da će vam ova aplikacija zapasti u oko. Srdačan pozdrav za sve.Hvala na pažnji!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom