Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Leo Darkin

Player
Player
1. Vaše ime u RL:Mateja
2. Vaše godine:14
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosječna aktivnost na dan:4h do 5h vikendima vise
5. Vaš Diskord:mateja1897
6. Vaše Ingame ime: Leo Mikhailov
7. Vaš ID:32202
Lider za... LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)
1.Od pocetka mog rp zivota ja sam biio u drzavnim organizacijama.Te bih hteo da postanem lider jer smatram da mogu da ucinim vise za LSPD nego prosli lider.Jedna od prvih organizacija mi je bila LSPD.Zelim postati lider jer kada sam bio prvi put u LSPD bio sam pocetni rank gde sam posle dostigo visok rank.Smatram da imam dosta iskustva u drzavnim organizacijama pogotovo u LSPD.

2.Imam iza sebe dosta prijatelja koji bi mi pomogli u vodjenju ove organizacije.Mislim da bi je poboljsali i usavrsili jer smatram da moji zamenici imaju dosta iskustva kao i ja.Stalno bih pravio regrutacije gde bi ljudi mogli da udju u LSPD.Drzao bi obuke novim clanovima te bi im pokazao kako LSPD funkcionise i kako radi.Hteo bih da LSPD bude sto vise aktivan sa puno clanova u njoj.Napravio bih nekoliko jedinica .Napravio bih rank koji bi drzao obuke novim clanovima.

3.Potrudio bih se da se pokazemo u najboljem smislu .Da budemo organizovani na svakoj akciji drustveni kolegijalni.High commande bi morale da se slusaju .Potrudio bih se kao lider da budem maksimalno ozbiljan u svakim trenutcima.Hteo bih da budemo jedna ozbiljna organizacija.Ja volim drzavne organizacije jer pomocu njih branimo drzavu. Kada bi uzeli nekog coveka iz bande na ispitivanje koristio bi nase celije ,kada bismo bili na akcije zvao bi Lifeinvader da snima situaciju.

. Vaši saveti za poboljšanje RolePlay u organizaciji.
1.Hteo bih pre svega da se smanji MG u drzavnim organizacijama
Svako bi imao svoja zaduzenja u LSPD.
Svako bi postovao HC .
Nema svadje unutar organizacije niti sa drugim organizacijama.
Hteo bih da se ozbiljno ponasamo na akcijama .
Svako bi imao priliku postati HC
Ispitivali bi ljude teza pravila ,da bi bili sigurni da oni znaju kako Funkcionise LSPD.

-----RANKOVI----
1)Suspend
2)Policajac na obuci
3)Saobracajni policajac
4)Komunalni policajac
5)Policajac |
6)Policajac ||
7)Policajac |||
8)Stariji Vodnik |
9)Stariji Vodnik ||
10)Stariji Vodnik |||
11)Z.Vodje Patrole
12) Vodja Patrole
13)Z.Sef Smene
14) Sef Smene
15)Trening direktor

---SPEC JEDINICE---

16)Mladji Inspektor
17)Stariji Inspektor
18)S.A.J Officer
19)SWAT Officer
20)SWAT Officer ||
21)SWAT Commander

-------HS-------

22)Glavni Inspektor
23)Komandant S.A.J
24)Kapetan
25)Kapetan | Kl

---------HC-------

26)Zamenik Direktora Policije
27)Direktor Policije
28)Assistent Nacelnika
29)Zamenik Nacelnika
30)Nacelnik

Aldin Verstappen

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno

Pozvati ste na Intervju za Ballas , ne mozete biti Lider 2 organizacije samim time ni kandidat

Status
Not open for further replies.
Top Bottom