Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Leader Aplikacija LSPD |Lesa Klepic 46782

Rejected
Status
Not open for further replies.

Lessa Klepic

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Aleksandar
2. Vaše godine: 16
3. Vremenska zona: GMT+2
4. Prosjek online po danu: 5-10h
5. Vaš Discord: lesa970_99524
6. Vaše ingame ime: Lesa Klepic
7. Vaš ID: 46782

Dodatne informacije

1. Lider za..... LSPD

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

-Moje dugo iskustvo u state organizacijama bi mnogo pomoglo u mom vodjenu ove organizacijama

-Imam vec potupunu sklopljenu hc te bismo odmah krenuli punom parom.

-Smatram da je LSPD jedna od najvaznijih organizacija radi njene lokacije i takodje posla i odgovornosti koje snosi, vazno je imati dosta ljudi i takodje ljude koji znaju svoj posao i koji ga rade sa zadovoljstvom.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Pre svega moje dugo iskustvo kao i dugo iskustvo mojih hc bi pomoglo u samom rp-u.

-Ceo dan bi imali nekog aktivnog iz HC kako bi u svakom trenutnku mogao pomoci kolegama kojima je potrebno dodatno pojasnjenje oko posla

-Ispitivanja bi se vodila ne samo na definicijama vec detaljnim primerima te bismo im dali do znanja sta i kako mogu a sta ne.

-Radarske kontrole bi bile svakog dana te tako uticemo na smanjenje broja udesa.

-Obuke bi bile detaljne sa sto vise mogucih situacijama u kojima neki policajac moze da se nadje, HC bi isle sa kadetima u patrolu kako bi najbolje i najlakse naucili da rade svoj posao.
-
-Sastanci bi bili cesto kako bi razmotrili sve probleme(u koliko ih ima) i sve dobre ideje za poboljsanje u daljem radu.

Hvala na izdvojenom vremenu zelim svu srecu ostalim kandidatima.

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno
Nedovoljno truda oko aplikacije trudite se malo vise i prijavite se ponovo​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom