Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

David Inash

Server Administrator
Server Administrator
1. Vaše ime IRL: David
2. Vaše godine:16
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu:Zavisno od skole ali po proseku preko 4 sata(Vikend 7-8h)
5. Vaš Discord: Inaisvili
6. Vaše ingame ime: David Inash
7. Vaš ID:48826

Dodatne informacije

I . LIDER ZA LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT (CENTRALNA POLICIJA)

II : Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije:

1.Pre svega bio sam u organizaciji kod Ahmeda ceo mandant bio sam i nesto kratko kod Mico Ilica.Kod Ahmeda sam krenuo od nule i dosao do pozicije Direktora Policije(28).Svaki cin sam dobio zaslugom i zalaganjem, nikada nisam napravio neku gresku veceg obima zbog koje bi organizacija bila kaznjena.Imam iskustva sa Policijom i na drugim projektima a i na SA:MP - u na kojem sa igrao dugi niz godina.Na tim zajednicama su pravila skoro pa identicna tako da Roleplay pravila drzim ispod nokta.

2.Nisam bio sam u PD posetio sam i druge STATE organizacijama poput FIB-a ( U kome sam u trenutku pisanja) i u NG-u u kome sam proveo skoro mesec dana i dosao do viseg cina i imena u tom predelu.Mozda se mnogima necu pokazati kao idealan lider zbog svog ID-a jer cim ljudi vide visok ID misle da ne zna pravila da nije zeljan Roleplay-a da bi samo hteo da dobije neku poziciju da bi okolo glumio silu.Ja sam skroz naprotiv od toga, jer sam dosao na ovu zajednicu za potragom za Roleplay-om, i hteo bi pomoci tako drugim liderima tako administraciji da Roleplay podigne na visi nivo i da uverim ljude da pucanje i zlostavljanje drugih igraca nije jedini nacin za zabavom.

3.Mozda sam mladji od drugih mozda nisam najiskusniji i najodgovorniji za ovu poziciju, i mozda ima neki starija i pametnija osoba od mene, ali ako ne pokusam da se prijavim i okusim srecu nikada necu saznati da li sam ja sposoban da vodim neku organizaciju i da rukovodim ljudima i da ja zavisim od drugih i tako oni od mene.Dok sam bio u PD bio sam High Command sto znaci da ja sam odgovoran za nize cinove kad lider nije tu, na pocetku mi nije islo to za rukom ali vremenom se sve nauci, mozda nemam najdublji glas kad ga drugi cuju da se uplase ali zato razumem druge osobe i mladje cinove znam da im nije do pricanja i do neke teorije nego bi odmah sve da budu visok cin i da mogu da rade sta hoce.Svima je dosadan taj pocetak ulazak u organizaciju tezak deo i pokusao bi kroz akcije i vezbe i nalazenjem ljudi volji za to da zabave i pruze zadovoljstvo nizim cinovima, da njima ne bude dosadno nego da i oni uzivaju u igri.Jer ipak svi smo dosli sa jednom namerom na ovaj projekat, a to je da se ZABAVIMO, naravno sa ozbiljnoscu kada je potrebna.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

- Poboljsati Roleplay nije teska stvar, ali naterati ljude da rade nesto protiv svoje volje je tezi deo.Ne mozemo naterati svakog igraca da Roleplay-a jer nekom to se ne svidja i nekog nesto drugo zanima, nikog ne mozemo naterati da radi nesto protiv svoje volje ali hajde bar da se potrudimo da ovi sto su zelji Roleplay-a da im napravimo zadovoljstvo sa uzitkom, evo mojih par primera kako bi Policija igracima bila zanimljiva.

1. Dnevne akcije - u sastavu policije tu je specijalna jedinica (SWAT,SAJ,KOBRE), i oni bi bili u duznosti da dodju na svaku akciju, ja uz pomoc Komandanta SWAT-A i drugih clanova High Command bi na dnevnoj bazi pravio vezbe talackih, pljackih gde bi naucio clanove SWAT-A sta da rade u datom trenutku i na datoj akciji.

2. Nocne patrola - je akcija, gde se ukuplja svi sluzbenici u kasne sate (Posle podmornice), i u konvoju voze se po gradu i nadgledaju grad.U nocnim satima ime najvise kriminala i niko od zlocinaca ne ocekuje da bude policije uvece. Iskoriscavaju taj momenat da pljackaju bankomate, kidnapuju ljude, prave stetu po gradu.Mislim da bi ovom akcijom nocni kriminal bio smanjen na minimum.

3.Regrutacije - Jedan od nacina za pridruziti Policiji je da se dodje na regrutaciju koja se odrzava u samoj stanici Policije.Kod mene bi se regrutacije odrzavale minimum dvaput nedeljno kako bi svaki gradjanin imao sansu da se pridruzi policiji i da se okusi u tom poslu.Regrutaciju bi odrzavali dva clana High Commanda i Instruktori, koji bi ispitivali ljude i od njih zeleli da saznaju zasto bi bas oni hteli da se zaposle u policiju.

4.Terenska obuka i Ispitivanje - Sastavni deo policije su Instrukotri koji bi proveravali znanje clanova policije i vrsli li im obuku.Instruktor bi imao zadatak da obuci novog policajca da ga uvede u pricu i da ga odvede na PRAKSU, gde bi on seo sa njim u vozilo i vrsili rutinsku patrolu.Pored toga instruktori bi na dnevnoj bazi morali ispitati bar jednog clana policije gde bi ga pitali procedure i pravila grada, tako bi smanjili broj gresaka i upropascavanjem akcija zbog ne znanja nekog policajca.

5. Vazdusne patrole - U trenutku ni jedna od organizacija ne vrsi patrolu po vazduhu i ne nagleda grad iz visina.Kod mene bi bila obavezna dozvola za vazdusni prevoz i da vazdusna brigada ima bar 5 clanova koji bi isli u vazdusne patrole i koji bi mogli da idu na sve akcije i patrole na zemlji a i imali bi mogucnost da u bilo kom trenutku sednu na helikopter i idu nadgledaju grad iz visine.

6.Zadatak High Command-a - Kao sto samo ime kaze High Command-ov zadatak je da nadlega vise cinove i da budu odgovorni kada lider ili zamenik nisu tu.Osim toga svaki clan HC bi imao jednicu za koju je odgovoran ili nadlezan.Te je jedinice bi bili Instruktori, SWAT, Ispectori, i Patrolno osoblje.Naime Direktori policije bi bili nadredjeni za neki sektor a nizi cinovi bi bili u pomoci oko jedinice.Ako Direktor nije tu odgovoran za tu jedinicu je taj zamenik.

6. Cinovi - U svakoj organizaciji drzavnoj ima 30 cinova ovo je moja preporuka:

-HIGH COMMAND-
30. Nacelnik (Lider)
29. Zamenik Nacelnika
28.Direktor Policije
27.Komandir Stanice
26.Lieutenant
25.Kapetan
24.Sergeant
23.Komandant SWATA
-COMMAND-
22.Head of Inspectors
21.Zamenik Komandanta SWATA
20.Deputy Head of Inspectors
19.Narednik
18.Instruktor
17.Vodja Patrole
-Terensko osoblje-
16.SWAT
15.Mladji SWAT
14.Senior Inspector
13.Inspector
12.Trainee Inspector
11.Supervizor Patrole (
Razlika izmedju njega i Vodje patrole je to sto on izlazi na teren i nadgleda policajce , a vodja patrole ih rasporedjuje i gleda da li su svi u patroli)
10. Visi Saobracajni policajac.
9. Saobracajni policajac.
8.Visi policajac.
7.Policajac
6.Policiski kadet
5.Komunalni policajac
4.Policajac na obuci.
3.Suspend 24h
2.Suspend 48h
1.Suspend 72h

7.Svaki cin zaslugom -
Cinovi se ne bi delili ko papir i svako bi morao da zasluzi svoj cin, vrsilo bi se pracenje rada svakog terenskog sluzbenika i ko se istakne ce biti nagradjen unapredjenjem.

Hvala na citanju i srecno svima. David Inash

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Nakon pregleda svih aplikacija a imali smo ih mnogo , gledali smo zelim da naglasim i najmanje sitnice i vasa aplikacija i informacije u njoj ovaj put nisu zadovoljile kriterijume radi cega vas moramo odbiti al ocekujemo vasu prijavu u skorijoj buducnosti

Hvala na razumjevanju

Odbijeno​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom