Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

emirt56

Player
Player
Hatamı anladım ve bir daha tekrar etmeyeceğim. Öncelikle, elbette, suistimal veya koşullar için özür dilemek istiyorum.
Her zaman kurallara sıkı sıkıya uymaya çalıştım ve Grand RP projesine karşı hiçbir şey yapmadım. Benim aracılığımla ve benimle birlikte birçok arkadaşım Grand RP oynamaya başladı.
Birçok arkadaşla tanıştım. Hala benim için bittiğine inanamıyorum. Kuralları bilmiyorduk, cehaletin cezaya karşı koruma sağlamadığının da farkındayım. Ben ve arkadaşlarım çok zaman, sevgi ve para harcadık. Herhangi bir cezayı kabul edeceğim ama sadece 122737 hesap kimliğinin yasağının kaldırılmasını isteyin, ayrıca bir para kırbaç almakta da sorun olmaz.
Hatalarımdan ders aldım ve bir kez daha kurallar dizisiyle net bir şekilde başa çıktım! Hiçbir şeyi atlamak ya da sisteme karşı oynamak istemedim.
Arkadaşlarımı, ailemi ve genel olarak Grand RP'yi özlüyorum. Grand RP projesini gerçekten tanıtmak istiyorum!
Umarım Grand RP'deki zamanım devam eder ve umarım bana ikinci bir şans verirsiniz.

Saygılarımla ve en iyi dileklerimle Emir Cenazeogluu

Top Bottom