Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
42700
Players nickname
Nikola Grateri
Suspect ID
47548,37238,50291
Date of violation
Dec 10, 2023
Time of violation
23:06
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=F8aYC4WvRUQ

Nikola Graterri

Player
Player
Kao sto kaze dokumenat objavljen na yt kanalu gospoda iz SAHPA zloupotrebljava ovo gore sto pise zeleim slovima "green zone".Ne znam kako nas prepoznaju preko balaklave da nismo pripadnici Vlade.Proverite mi molim Vas i ovog 47548 sto spama "hapsi hapsi".Smrdi mi na naftu,garant je krao gorivo iz traktora.I on nas prepoznaje.Mozda im je i neki sef tamo.A i ovaj sto drzi tejzer 42504 ko zna za koje pleme jase,proverite i njega.Hvala i izvinite na oduzetom vremenu.

Air Leizyy

Player
Player
Kao sto kaze dokumenat objavljen na yt kanalu gospoda iz SAHPA zloupotrebljava ovo gore sto pise zeleim slovima "green zone".Ne znam kako nas prepoznaju preko balaklave da nismo pripadnici Vlade.Proverite mi molim Vas i ovog 47548 sto spama "hapsi hapsi".Smrdi mi na naftu,garant je krao gorivo iz traktora.I on nas prepoznaje.Mozda im je i neki sef tamo.A i ovaj sto drzi tejzer 42504 ko zna za koje pleme jase,proverite i njega.Hvala i izvinite na oduzetom vremenu.
Opet ja moram da pisem... P.Z.Z 1.1 kazes ? Na koji nacin ti mislis da ja tebe nateram da ti bacis pusku, da te molim ili da te pustim da pobegnes ?, MG kazes ? Imamo dokaz da je pisano na Department gde je koliko mi se cini licno Guverner napisao da nema nikakve poslate unutrasnje kontrole, zato sto pre toga niko nije dobio CaseFile od strane GOV-a, PG jeste sto te je kolega iz SAHP-a vezao sa puskom ali je bilo slucajno koliko sam upoznat pa te je istog momenta odvezao + sto ti radis FearRP , a sto se mozda nisi pohvalio kad smo uzeli ja i kolege da si zvao 3 svojih koji rade CL, G.P 6.15 ? Pozdrav !

DjukelaCash

Player
Player
Opet ja moram da pisem... P.Z.Z 1.1 kazes ? Na koji nacin ti mislis da ja tebe nateram da ti bacis pusku, da te molim ili da te pustim da pobegnes ?, MG kazes ? Imamo dokaz da je pisano na Department gde je koliko mi se cini licno Guverner napisao da nema nikakve poslate unutrasnje kontrole, zato sto pre toga niko nije dobio CaseFile od strane GOV-a, PG jeste sto te je kolega iz SAHP-a vezao sa puskom ali je bilo slucajno koliko sam upoznat pa te je istog momenta odvezao + sto ti radis FearRP , a sto se mozda nisi pohvalio kad smo uzeli ja i kolege da si zvao 3 svojih koji rade CL, G.P 6.15 ? Pozdrav !
Znaci kad sahp pogresi onda je slucajno ? i da pogodim na isti nacin je sam lider napravio 2 forum naloga verovatno slucajno

Air Leizyy

Player
Player
Znaci kad sahp pogresi onda je slucajno ? i da pogodim na isti nacin je sam lider napravio 2 forum naloga verovatno slucajno
Za tvoju informaciju, nije SAHP pogresio slucajno nego jedan kolega iz SAHP-a cak je odma i resio svoju gresku, a za 2 forum naloga je vec reseno ako treba da ti posaljem link zalbe od tvog drugara ?

P.S: izvinite na "OFFTopicu" nego prosto moram da se oglasim kada neko nema pojma...

Nikola Graterri

Player
Player
Sta ti pricas? Seruju ti dis da vidis ko je dosao ? O cemu pricas i mislis da ne bi pucao na vas da niste stojali u green zoni

Stameni995

Player
Player
Nisi ti bas tačan, prepoznali ste 2 lica bez da ste uradili ikakvu verifikaciju. Dolazite sa tejzerom van uniforme, odkud to može u sahpu? Ni u jednom trenutku niste probali da nas tejzate? Mene ste vezali bez da podignem ruke ? Prekršili ste i FailRP, ako uopšte i znate šta je rp? Mogli ste da se upustite u rp situaciju, pustite nas da udjemo na 10-1 i pozovete GOV. Možda vam ipak vaša inteligencija ne dozvoljava takvu vrstu rp. Ipak treba to sve osmisliti, lakše je ruke gore i pucaj. Mogu vam ponuditi saradnju ako zelite 1 min 100k kroz par godina možda i uspem da vas naučim nešto. ❤️

Air Leizyy

Player
Player
Nisi ti bas tačan, prepoznali ste 2 lica bez da ste uradili ikakvu verifikaciju. Dolazite sa tejzerom van uniforme, odkud to može u sahpu? Ni u jednom trenutku niste probali da nas tejzate? Mene ste vezali bez da podignem ruke ? Prekršili ste i FailRP, ako uopšte i znate šta je rp? Mogli ste da se upustite u rp situaciju, pustite nas da udjemo na 10-1 i pozovete GOV. Možda vam ipak vaša inteligencija ne dozvoljava takvu vrstu rp. Ipak treba to sve osmisliti, lakše je ruke gore i pucaj. Mogu vam ponuditi saradnju ako zelite 1 min 100k kroz par godina možda i uspem da vas naučim nešto. ❤️
Moram ponovo da napisem, nakon sto sam procitao ovo citiram "Mene ste vezali bez da podignem ruke" ja mislim da ja i ti o nekakvom RP-u kao sto ti kazes necemo uopste da pricamo, Pozdrav !

Nikola Graterri

Player
Player
Moram ponovo da napisem, nakon sto sam procitao ovo citiram "Mene ste vezali bez da podignem ruke" ja mislim da ja i ti o nekakvom RP-u kao sto ti kazes necemo uopste da pricamo, Pozdrav !
Ja ne znam da li smo mi nekoga napali ili bili agresivni da bi nas neko vezao ... Poy

DjukelaCash

Player
Player
Ja ne znam da li smo mi nekoga napali ili bili agresivni da bi nas neko vezao ... Poy
Njihova verifikacija je bila pisanje departmenta vladi ,a inače gospoda za RP nisu čuli kao i sam lider što je činjenica. 100K za 1 minut učenja je iskreno dzaba kad pogledas sa njihove strane

DjukelaCash

Player
Player
Na kakva je to verifikacija, pa ne mora da bude upućen guverner u sve. 😂😂 mogli su to pametnije
Ma pusti ih vidis da se vade na department.Nemaju jače argumente pa moraju tako, isto kao što nemaju argumente za liderova 2 forum naloga

Aldin Verstappen

Curator of the administration
Curator of the administration
Prihvaceno

MG - , sahp ima IC chat + radio gdje mogu da komuniciraju obavjeste da je GOV tu , visoki cin sa pristupom DEP chatu mogao je da se provjeri putem departmenta onda da li je jedinica od Vlade poslata u SAHP pogotovo posle radnog vremena GOV-a sto bi izazvalo sumnju kod SAHP-a da li je GOV ili neko se pravi da je GOV ja ne mogu da nagadjam to tako da ovo je nedovoljno dokaza za MG

ID 37238 je vezao osobu koja nema pusku u ruci sto je okej

ID 50291
dobit ce kaznu za PG - Vezivanje igraca dok ima pusku u ruci

Sto se tice pucanja odnosno PZZ 1.1 , dolazite naoruzani pred stanicu sahp-a odbrojao vam je da maknete oruzje niste ispunili zahtjev ima pravo da onesvjesti jer nema drugaciji nacin da vas privede radi roleplay pravila PG ,

Sto se tice ovog citiram
" ovaj sto drzi tejzer 42504 ko zna za koje pleme jase,proverite i njega"
meni stvarno nije jasno sta tacno obzirom da niti jedno RP pravilo ne krsi na POV-u u tom trenutku​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom