Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lepi Filip

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Filip
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona GMT +1
4. Prosek online po danu 3-8h.
5. Vaš Discord: cofidaddy
6. Vaše ingame ime: Andrej VVBear
7. Vaš ID: 14017

Dodatne informacije

1. Lider za.....Los Santos Police Department
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
-Biti lider je za mene velika stvar, to ne može biti svako, mora biti neko odgovoran ko dobro poznaje pravila Grada i svakako pravila Policije, te samim tim ima i iskustva sa samom organizacijom.

-Želeo bih biti lider, jer do sada nikada nisam vodio ni jednu org, te bih se želeo oprobati malo u tim vodama.

-Mislim da dobro poznajem većinu pravila, i mislim da bih podigao organizaciju na jedan viši nivo.

-Stvorio bih jednu bolju atmosferu unutar stanice, uveo bih neki red medju malom neizivljenom decom, I pre svega stvorio bi jedno veliko postovanje medju samim kolegama.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moje mišljenje je da je do sada LSPD kao organizacija vodjen čisto da bi se reklo da ga je taj i taj vodio...
Mislim da bi trebalo napraviti manje rankova kako bi zavladalo neko kolektivno poštovanje medju kolegama. Dosta puta sam imao iskustva da vidim kako veći čin maltretira manji čin (jer kao on to može "Veći sam čin, ćuti tu siso").

Jedinice za zaplenu su uvek zapostavljene, te jedinice za pisanje kazni jako slabo rade (Ugl. jedan dokon covek iz org-a naroka 15 kazni za loše parkiranje).
Uvek u stanici bude po 10 ljudi i nista se ne radi... LSPD gubi poštovanje samim tim, jer ne prave ni neku aktivnost i samo bleje u stanici.

Moj cilj bi bio da napunim ORG sa sto vise KVALITETNIH ljudi, te da su konstantno na ulicama kao u RL.

"Gledaju sta se desava oko njih te celi grad vidi da nas ima i ima strah praviti gluposti jer isto tako sprovodimo zakon na najvecem nivo-u."

Druga stvar, hteo bih sa svim državnim organizacijama ucvrstiti kontakte te učestvovati u sto više zajedničkih co-op operacija.

-isto tako je jako bitno poštovanje među istima.

Treca stvar, hteo bih napraviti nešto neviđeno za LSPD kao ORG tako da radi evente i pravi interakciju sa građanima, tako da se rade ankete od građana tipa: " kako poboljšati policiju, šta ne valja kod policije u tom trenutku?" itd...

Sto veca interakcija sa građanima bi dovela LSPD u jedan viši nivo RESPECT-a koji do sada nisu imali kao PD.

Iz toga je moj cilj, imati mnogo clanova koji ce raditi najbolje sto mogu kako bi grad bio siguran i miran.
I ima jos dosta toga sto se može napraviti da se LSPD podigne kao ORG na jedan viši nivo.

LSPD rankovi bi bili:

1 SUSPEND
2 NA OBUCI
3 ZAPLENA
4 KOMUNALNI POLICAJAC
5 POLICAJAC
6 INSPEKTOR
7 VIŠI INSPEKTOR
8 S.W.A.T
9 JEDINICA ZA NARKOTIKE
10 SEF STANICE / instruktor za obuku
11 KOMANDIR
12 ZAMENIK NACELNIKA
13 NACELNIK

Veliki pozdrav za sve ostale potencijalne kandidate!

Allen Sikter

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno .
Aplikacija odbijena radi istorije IG kazni.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom