Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Cengela Sefovicc

Player
Player
Informacije

1.Vase ime u RL: Vladimir

2. Vaše godine: 17

3. Vremenska zona: GMT+1

4. Prosječna aktivnost na dan: 2-4 vikendom vise

5. Vaš Diskord: vladexxd

6. Vaše Ingame ime: Cengela Sefovicc

7. Vaš ID: 4237

Dodatne informacije

1. Lider za Federalni Istrazni Biro

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Etički standardi: Kao lider LSPD-a, imao bih visoke etičke standarde i bio bih odan zakonu i pravilima organizacije.
Imao bih jasnu viziju rada LSPD-a i bio bih posvećen profesionalnosti i efikasnnosti, kako bi se osiguralo da LSPD radi u interesu građana i države.
Pored toga, bio bih posvećen poštovanju ljudskih prava, poštovanju zakona i pravila, kao i poštovanju svih članova LSPD-a.
Stalno ću se truditi da unapredim rad LSPD-a kroz edukaciju i obuku članova, kao i kroz unapređenje tehnologije i opreme.
Ukratko, moj cilj je da LSPD bude najbolja i najefikasnija sigurnosna služba u državi i da se pridržavamo visokih standarda profesionalnosti i efikasnosti.
Napravio sam glupost koja se vise nece ponoviti bio sam nervozan i upBili bi jedna ozbiljna organizacija i štitili bi gradlasen za oca ovo bih vole da ostane razlog
za mene ali cu poslati kuratorima i vecim adminima razlog.

- Sposobnost vođenja: Kao lider, posedujem sposobnost da vodim i motivišem tim, kao i da donosim odluke u stresnim situacijama.
Moje iskustvo u vođenju patrole i komande me čini sposobnim da vodim LSPD na najvišem nivou.
Pored toga, sposoban sam da organizujem i koordiniram rad svih sekcija u organizaciji, kako bi se osiguralo efikasno funkcionisanje LSPD-a.

- LSPD je bio deo osnovnih državnih organizacija koje su potrebne da zaštite ljude u gradu. Želim da pomognem da grad bude
bezbedniji. Vodio sam organizacije u prošlosti i to me čini kvalifikovanim da vodim i pokušam da od LSPD napravim najbolju organizaciju u gradu.

3.Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.

- Poboljšanje komunikacije između članova LSPD-a: Jedan od načina za poboljšanje rada
LSPD-a je kroz bolju komunikaciju između članova organizacije.
To uključuje poboljšanje sistema komunikacije, kao i promociju komunikacije
između članova LSPD-a, što će dovesti do bolje koordinacije i saradnje.

- Unapređenje role-play-a: Treći način za poboljšanje rada LSPD-a je kroz unapređenje role-play-a u organizaciji.
To uključuje promociju pravilnog role-play-a, kao i unošenje role-playinga u sve aktivnosti
organizacije, što će dovesti do boljeg iskustva u organizaciji.

- Uslovi za ulazenje u policiju: 10 godina u gradu, dobro poznavanje pravila grada, i poznavanje LSPD pravila koje bih napravio.

Radio kodovi:

10-1: Poziv/najava (nacelnik i veci rank), sve jedinice se vracaju u Stab
10-2: Negativno
10-3: Prestani sa emitovanjem na Radio!
10-4: Potvrdeno/potvrdno
10-5: Ponovite poslednji prenos
10-6: Zanemarite poslednji prenos
10-7: Pauza u sedistu ((AFK))
10-8: prijava na duznost !
10-10: Ispaljeni hici
10-11: Pljacka u toku
10-12: Predvideno vreme dolaska.
10-16: Povredeni civil!
10-19 : Vrsta na bijelu liniju u Garazi!
10-20: Lokacija
10-21: Lokacija svih patrolnih jedinica ( SVI ODAZIVI )
10-22: Situacija sa taocima
10-33: Potrebna pomoc!
10-57: VIKTOR: Potera za osumunjicenim koji bezi prevoznim sredstvom.
10-57: FOKSTROT: Potera za osumnjicenim koji bezi peske.
10-99: Situacija rijesena, vratite se na ono sto ste radili!

KODOVI STATUSA
Kod A: ((pad igre/crash))
Sifra 1: Hitna opasnost opasna po zivot, svi odgovori. Odbacite ono sto radite i odmah reagujte (svetla i sirene)
Kod 2: Upaljene rotacije (bez zvuka)
Kod 3: Upaljene rotacije (sa zvukom) / hitna situacija
Kod 4: Situacija pod kontrolom!

Kod 6: Na licu mesta!

SRECNO SVIM OSTALIM KANDIDATINA!!!!

Status
Not open for further replies.
Top Bottom